//
PNL DÂMBOVIŢA: ÎNCĂ OPT CANDIDAŢI VALIDAŢI PENTRU PRIMĂRII. SCHIMBARE LA BĂLENI Reviewed by Momizat on . În şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Dâmboviţa, care a avut loc joi, 18 februarie, au fost validaţi încă opt candidaţi ai partidului pentru primării, În şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Dâmboviţa, care a avut loc joi, 18 februarie, au fost validaţi încă opt candidaţi ai partidului pentru primării, Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PNL DÂMBOVIŢA: ÎNCĂ OPT CANDIDAŢI VALIDAŢI PENTRU PRIMĂRII. SCHIMBARE LA BĂLENI

PNL DÂMBOVIŢA: ÎNCĂ OPT CANDIDAŢI VALIDAŢI PENTRU PRIMĂRII. SCHIMBARE LA BĂLENI

PNL DÂMBOVIŢA: ÎNCĂ OPT CANDIDAŢI VALIDAŢI PENTRU PRIMĂRII. SCHIMBARE LA BĂLENI

În şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Dâmboviţa, care a avut loc joi, 18 februarie, au fost validaţi încă opt candidaţi ai partidului pentru primării, în vederea alegerilor locale din iunie 2016. Printre aceştia se află şi candidatul pe care PNL îl „aruncă” în bătălia pentru fotoliul de primar al municipiului Târgovişte.

Iată lista candidaţilor validaţi aseară:

  1. Băleni – Gelu Gugiu
  2. Gura Şuţii – Petre Nicolae
  3. Hulubeşti – Marinescu Aurel
  4. Lucieni – Dobre Gheorghe
  5. Nucet – Matei Daniela
  6. Pucheni – Manea Ilie
  7. Râu Alb – Tudor Constantin
  8. Târgovişte – Ciprian Prisăcaru

Săptămâna trecută, PNL Dâmboviţa a validat o primă serie de candidaţi pentru primării, printre aceştia figurând, la acea dată, numele lui Florea Muşat pentru primăria Băleni. La doar la câteva zile distanţă, reprezentantii organizaţiei judeţene anunţa că, de fapt, candidatul partidului pentru funcţia de primar al comunei Băleni este Gelu Gugiu.

Ludovic Orban, copreşedintele PNL Dâmboviţa, a încercat să explice înlocuirea: „Noi am aplicat procedurile şi la Băleni. E adevărat că aveam doi candidaţi înscrişi în cursă, pe care i-am măsurat. Chiar dacă Gelu Gugiu, şi el în sondaj, câştiga primăria, totuşi, pe primul loc era Muşat. Cu dl Muşat am discutat atât eu, cât şi dl copreşedinte Vladu. I-am comunicat decizia, nu ne-a spus nimic, după care, după decizia Colegiliului Director Judeţean, ne-am trezit cu o declaraţia a dlui Muşat care spune că nu mai e membru PNL de 6 luni”.

Deşi Florea Muşat anunţase de ceva vreme că va candida la funcţia de primar din partea UNPR, copreşedintele Orban a spus că n-a luat în seamă respectiva declaraţie, considerând-o ca fiind un simplu zvon sau o speculaţie.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.