//
PNL DÂMBOVIŢA: ŞEDINŢĂ PE TEMA ÎNLOCUIRII LUI LUDOVIC ORBAN CU DUMITRU MICULESCU Reviewed by Momizat on . În dimineaţa acestei zile, la sediul PNL Dâmboviţa, s-a discutat pe marginea schimbării care se va produce în conducerea organizaţiei judeţene. Copreşedintele L În dimineaţa acestei zile, la sediul PNL Dâmboviţa, s-a discutat pe marginea schimbării care se va produce în conducerea organizaţiei judeţene. Copreşedintele L Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PNL DÂMBOVIŢA: ŞEDINŢĂ PE TEMA ÎNLOCUIRII LUI LUDOVIC ORBAN CU DUMITRU MICULESCU

PNL DÂMBOVIŢA: ŞEDINŢĂ PE TEMA ÎNLOCUIRII LUI LUDOVIC ORBAN CU DUMITRU MICULESCU

PNL DÂMBOVIŢA: ŞEDINŢĂ PE TEMA ÎNLOCUIRII LUI LUDOVIC ORBAN CU DUMITRU MICULESCU

În dimineaţa acestei zile, la sediul PNL Dâmboviţa, s-a discutat pe marginea schimbării care se va produce în conducerea organizaţiei judeţene. Copreşedintele Ludovic Orban, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti, urmează să fie înlocuit în scurt timp cu Dumitru Miculescu, acesta din urmă fiind cunoscut (cel puţin până ieri) ca lider al UNPR Dâmboviţa.

La şedinţa de astăzi a fost prezent, de la centrul PNL, Răducu Filipescu, vicepreşedinte al partidului şi responsabil de zonă. Luni, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, Dumitru Miculescu va fi propus copreşedinte al PNL Dâmboviţa, în locul lui Ludovic Orban, propunerea respectivă părând mai degrabă o formalitate.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.