//
PNL TÂRGOVIŞTE DEZAPROBĂ BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER PENTRU MITINGUL PSD DE DUMINICĂ Reviewed by Momizat on .                   „PSD blochează Târgoviştea pentru un moft al lui Liviu Dr                   „PSD blochează Târgoviştea pentru un moft al lui Liviu Dr Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PNL TÂRGOVIŞTE DEZAPROBĂ BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER PENTRU MITINGUL PSD DE DUMINICĂ

PNL TÂRGOVIŞTE DEZAPROBĂ BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER PENTRU MITINGUL PSD DE DUMINICĂ

PNL TÂRGOVIŞTE DEZAPROBĂ BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER PENTRU MITINGUL PSD DE DUMINICĂ

                  „PSD blochează Târgoviştea pentru un moft al lui Liviu Dragnea” – se arată în comunicatul de presă transmis de PNL Târgovişte, pe tema restricţiilor de circulaţie impuse pe parcursul desfăşurării mitingului PSD care va avea loc duminică, 19 mai.

În comunicat se arată:

          ”Organizaţia Târgovişte a Partidului Naţional Liberal îşi exprimă nemulţumirea şi dezaprobă măsurile exagerate, privind blocarea traficului rutier,  dispuse pe parcursul desfăşurării mitingului PSD de duminică. Oraşul va fi  paralizat timp de câteva ore, timp în care cele mai importante 14 bulevarde şi străzi vor fi închise. Târgoviştenii nu vor avea acces în zona comercială centrală şi nici măcar la Piaţa 1 Mai iar tot acest disconfort se datorează unui moft al lui Liviu Dragnea şi camarilei.

De ce să fie paralizat oraşul timp de cel puţin 4-5 ore? Drept recunoştinţă că acelaşi Liviu Dragnea a blocat la rândul său, timp de aproape doi ani, proiectul Complexului Turistic şi de Nataţie, în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării? Pentru că tergiversează de ani de zile construirea noului stadion din Târgovişte, dar a găsit bani pentru unul la Alexandria?

Nici la ultima vizită la Târgovişte a dictatorului Ceauşescu nu au fost dispuse asemenea măsuri abuzive şi, la fel ca atunci, angajatii din instituţiile publice (industrie aproape că nu mai există în Târgovişte) au fost “invitaţi” să participe duminică la un miting ale cărui dimensiuni scot în evidenţă apucăturile şi megalomania liderilor PSD. Printre oamenii ce vor participa duminica, se numără și angajații Spitalului Judeţean de Urgență Târgovişte. Din spusele acestora, am aflat ca sunt nevoiți sa participe și li s-a  sugerat ca își pot pierde sporurile sau mai rău, locul de muncă dacă nu fac act de prezenţă la această adunare electorală.

Suntem convinşi că târgoviştenii nu vor accepta acest uriaş afront şi că, în duminica imediat următoare, pe 26 mai, vor sancţiona prin vot  abuzurile incalificabile ale PSD!”

                                         Biroul de Presa al PNL Targoviste

La comanda PNL, cod 41190007

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.