//
PODUL DE LA VIIŞOARA, LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ Reviewed by Momizat on . Podul de la Viişoara, de pe DN 72, pod care traversează Râul Dâmboviţa, este supus unor ample lucrări de punere în siguranţă, stadiul de execuţie al acestora aj Podul de la Viişoara, de pe DN 72, pod care traversează Râul Dâmboviţa, este supus unor ample lucrări de punere în siguranţă, stadiul de execuţie al acestora aj Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PODUL DE LA VIIŞOARA, LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ

PODUL DE LA VIIŞOARA, LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ

PODUL DE LA VIIŞOARA, LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ

Podul de la Viişoara, de pe DN 72, pod care traversează Râul Dâmboviţa, este supus unor ample lucrări de punere în siguranţă, stadiul de execuţie al acestora ajungând acum la 75-80%. Începând de luni, 22 februarie, circulaţia pe pod este deschisă pe ambele sensuri de mers.

Această primă etapă a proiectului a presupus lucrări de urgenţă pentru pragul de fund, apărări de maluri, protejarea pilelor de la infrastructură, investiţia ridicându-se până acum la 5,6 milioane de lei.

Şantierul a fost vizitat de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, însoţit de Marian Mina –  directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti), vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Marin Antonescu şi Adrian Dumitru, deputatul Ionuţ Săvoiu, reprezentanţii firmei constructoare şi primari din zonă.

pod viisoara 2 pod viisoara 1

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.