//
(POSIBILI) CANDIDAŢI PSD PENTRU ALEGERILE DE ANUL VIITOR Reviewed by Momizat on . Cum de alegerile generale ne desparte ceva mai puţin de un an, partidele încep sau, după caz, continuă căutarea celor care vor fi trimişi în prima linie a confr Cum de alegerile generale ne desparte ceva mai puţin de un an, partidele încep sau, după caz, continuă căutarea celor care vor fi trimişi în prima linie a confr Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » (POSIBILI) CANDIDAŢI PSD PENTRU ALEGERILE DE ANUL VIITOR

(POSIBILI) CANDIDAŢI PSD PENTRU ALEGERILE DE ANUL VIITOR

(POSIBILI) CANDIDAŢI PSD PENTRU ALEGERILE DE ANUL VIITOR

Cum de alegerile generale ne desparte ceva mai puţin de un an, partidele încep sau, după caz, continuă căutarea celor care vor fi trimişi în prima linie a confruntării politice pentru fotoliile de primar, preşedinte de consiliu judeţean, consilieri locali şi judeţeni. Atenţia se îndreaptă în primul rând spre fotoliile de primar din oraşe, partidele dorindu-şi să-şi impună candidaţii în fruntea comunităţilor urbane. Un oraş este important pe harta administrativă şi face bine şi la orgoliul electoral. Asta nu înseamnă că lupta pentru primăriile de comune va fi mai uşoară ori cu miză mai scăzută, fiecare primărie fiind o redută pe care fiecare partid vrea s-o cucerească.

Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi lider al social democraţilor din judeţ, a vorbit despre variantele de candidatură la care s-a orientat pentru oraşe organizaţia pe care o conduce, acesta spunând că are posibili candidaţi pentru Târgovişte, Găeşti, Răcari şi Titu. Rămâne să se mai caute soluţii pentru Pucioasa şi Fieni.

Iată cum prezintă situaţia Adrian Ţuţuianu:

„La Târgovişte – Stan Cristian. Doar n-om veni acum cu alt candidat la Târgovişte după ce avem primar interimar? 

La Fieni, încă nu avem un candidat care să aibă şanse să-l bată pe Budoiu. Discut cu vreo trei-patru, vreau neapărat să bat la Fieni, pentru că m-am săturat de diverse discuţii.

La Găeşti, Costea Fănuţ este una dintre propuneri. (…) Eu cred că este un candidat foarte bun. Poate fi şi Iacobuţă Cristin un candidat.

La Răcari, am o propunere, dar o ţin deocamdată pentru uz intern.

Nu am identificat încă soluţia cea mai bună pentru Pucioasa şi Fieni. La Pucioasa, aveam candidat pe domnul Ana. În condiţiile în care un alt membru de familie s-a dus în altă parte, e greu să fii credibil în faţa oamenilor. (…) Nu poţi să fii credibil circulând un membru de familie pe partea stângă, iar celălalt pe partea dreaptă, eventual şi amândoi candidaţi la primărie. Râde lumea de noi”.

Cât despre restul localităţilor… „În judeţ, sunt primari în funcţie care au spus clar că vor candida. Sunt situaţii în care unii au diverse subiecte pe rol şi sunt primari care mi-au mărturisit că în contextul dat se gândesc foarte bine dacă mai merită să candideze la funcţia de primar”.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.