//
PRECIZĂRI DSP DÂMBOVIŢA, ÎN CONTEXTUL APARIŢIEI UNOR CAZURI DE WEST NILE Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ În contextul apariţiei în judeţul Dâmboviţa a unor cazuri de boală infecţioasă produsă de virusul West Nile, care este transmis prin înţepătu COMUNICAT DE PRESĂ În contextul apariţiei în judeţul Dâmboviţa a unor cazuri de boală infecţioasă produsă de virusul West Nile, care este transmis prin înţepătu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PRECIZĂRI DSP DÂMBOVIŢA, ÎN CONTEXTUL APARIŢIEI UNOR CAZURI DE WEST NILE

PRECIZĂRI DSP DÂMBOVIŢA, ÎN CONTEXTUL APARIŢIEI UNOR CAZURI DE WEST NILE

PRECIZĂRI DSP DÂMBOVIŢA, ÎN CONTEXTUL APARIŢIEI UNOR CAZURI DE WEST NILE

COMUNICAT DE PRESĂ

În contextul apariţiei în judeţul Dâmboviţa a unor cazuri de boală infecţioasă produsă de virusul West Nile, care este transmis prin înţepătura de ţânţar, D.S.P. Dâmboviţa a solicitat autorităţilor administraţiei Municipiului Târgovişte să întreprindă acţiuni de dezinsecţie utilizân substanţe biocide avizate sanitar şi cuprinse în Registrul Naţional al Produselor Biocide.

Acţiunile de combaterea insectelor vectoare de agenţi patogeni generatori de maladii şi de disconfort, s-au efectuat în perioadele în care acestea sunt active.

Populaţia a fost anunţată cu privire la aceste acţiuni prin mijloacele mass-media.

Recomandăm populaţiei să nu se alerteze în urma informaţiilor vehiculate în spaţiul media şi să întreprindă toate măsurile de protecţie recomandate de către specialişti, inclusiv utilizarea de substanţe repelente, iar administraţiilor publice locale să intensifice măsurile de dezinsecţie pentru a preîntâmpina răspândirea acestei boli.

DIRECTOR EXECUTIV,

Dr. Sorin STOICA

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.