//
PREŞEDINTELE ALDE DÂMBOVIŢA, IONEL PETRE, MESAJ DUPĂ CE A VOTAT: ”ÎMPREUNĂ PUTEM DEZVOLTA DÂMBOVIŢA” Reviewed by Momizat on . Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, candidat la președinția Consiliului Județean, a votat în satul Zăvoiu, comuna Mogoșani. La ieșirea de la urme liderul Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, candidat la președinția Consiliului Județean, a votat în satul Zăvoiu, comuna Mogoșani. La ieșirea de la urme liderul Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PREŞEDINTELE ALDE DÂMBOVIŢA, IONEL PETRE, MESAJ DUPĂ CE A VOTAT: ”ÎMPREUNĂ PUTEM DEZVOLTA DÂMBOVIŢA”

PREŞEDINTELE ALDE DÂMBOVIŢA, IONEL PETRE, MESAJ DUPĂ CE A VOTAT: ”ÎMPREUNĂ PUTEM DEZVOLTA DÂMBOVIŢA”

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, candidat la președinția Consiliului Județean, a votat în satul Zăvoiu, comuna Mogoșani. La ieșirea de la urme liderul ALDE Dâmbovița a declarat:

„Am votat cu gândul la șansa pe care o avem de a dezvolta județul. Îmi doresc ca Dâmbovița să fie locul de unde tinerii să nu dorească să mai plece, unde copiii să crească într-un mediu sănătos și curat, unde bătrânii să se simtă respectați. Am votat gândind că este momentul să renunțăm la oamenii care au experimentat managementul administrației publice pe seama noastră. Experiența și buna credință trebuie să ia locul experimentelor.

Fac un apel către fiecare dintre dumneavoastră să mergeți la vot și să vă alegeți reprezentanții cu care să puteți discuta despre orice problemă.

Împreună putem dezvolta județul Dâmbovița! Împreună suntem mai puternici!”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.