//
PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ”A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA UNUI STADION LA TÂRGOVIȘTE” Reviewed by Momizat on . Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost lansată licitația pentru construirea unui stadion de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost lansată licitația pentru construirea unui stadion de Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ”A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA UNUI STADION LA TÂRGOVIȘTE”

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ”A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA UNUI STADION LA TÂRGOVIȘTE”

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ”A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA UNUI STADION LA TÂRGOVIȘTE”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost lansată licitația pentru construirea unui stadion de la Târgoviște, proiect în care Consiliul Județean Dâmbovița este direct implicat. Valoarea maximă pentru implementarea proiectului este de aproximativ 300.000.000 lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând, din această sumă, 25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției. Potrivit lui Corneliu Ștefan, stadionul va fi un complex sportiv județean și regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism. Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din Liga I din competițiile europene, dar și meciurile echipei naționale de fotbal.

Corneliu Ștefan a oferit câteva detalii despre această investiție. Stadionul va avea:

  • 𝟏𝟐.𝟎𝟏𝟐 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢;
  • 𝐩𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐥𝐞𝐭𝐢𝐬𝐦;
  • 𝟒𝟑𝟒 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞;
  • 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion, a punctat președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.