//
PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU, A PARTICIPAT LA CONFERINȚA JUDEȚEANĂ DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . Peste o mie de tineri social democrați din Dâmbovița au au fost prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a TSD, în cadrul căreia și-au desemnat conducerea, e Peste o mie de tineri social democrați din Dâmbovița au au fost prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a TSD, în cadrul căreia și-au desemnat conducerea, e Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU, A PARTICIPAT LA CONFERINȚA JUDEȚEANĂ DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU, A PARTICIPAT LA CONFERINȚA JUDEȚEANĂ DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU, A PARTICIPAT LA CONFERINȚA JUDEȚEANĂ DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

Peste o mie de tineri social democrați din Dâmbovița au au fost prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a TSD, în cadrul căreia și-au desemnat conducerea, eveniment la care a participat, alături de conducerea PSD Dâmbovița, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița: „Am văzut în această seară spiritul TSD, am simțit spiritul TSD în această seară și cred că avem nevoie cu toții de o Organizație deschisă, vie, iar de aici, din această sală, din rândurile TSD, să plece următoarele figuri emblematice ale Organizației PSD Dâmbovița și ale organizației la nivel național. Cred că sunt singurul care poate să vorbească din suflet despre această Organizație. (…). Sunt de 22 de ani în această organizație, am plecat de jos și nu mi-a fost rușine când am lipit afișe, când am mers cu găleata de aracet, nu mi-a fost rușine cânt am fost simplu membru la Tineret, nu mi-a fost rușine când am fost secretar general al Organizației TSD Dâmbovița, când președintele acestei Organizații era Leonardo Badea, astăzi viceguvernatorul României. Am candidat la funcția de președinte în anul 2010 și am spus în ultimii 12 ani că nu o să mai fie o Conferință TSD ca la acea vreme… Iată că tinerii de astăzi au fost în stare să facă o conferință mai puternică. Vreau să vă felicit pe toți pentru munca pe care o desfășurați în cadrul TSD, în fiecare localitate, și pentru ceea ce faceți alături de primarii noștri pe partea administrativă. O spun astăzi, în calitate de președinte al PSD Dâmbovița, cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o în acest partid a fost aceea când am fost membru TSD”.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Sunt foarte mândru de Organizație, de Corneliu Ștefan, de Daniel Stan, de această Conferință. Sunt la prima conferință TSD de când sunt președinte. Îi mulțumesc lui Corneliu Ștefan pentru tot ceea ce a construit și, mai ales, pentru această echipă superbă pe care o aveți la Dâmbovița. Exista un banc: atunci când se auzea o salvare în zare ori se năștea unul de-al lor, ori pleca unul de-al nostru… Acum, când mă aflu în fața atâtor tineri frumoși sper să aveți și spiritul de a aduce acea prospețime și dinamică de care are nevoie. Rostul seniorilor este de a crea un culoar pentru tineri. Rostul seniorilor este de a face politici publice în principal pentru viitorul unei națiuni. Rostul seniorilor este de a vă promova și de a vă încuraja, dacă ați luat-o pe acest drum al politicii, și de a vă proteja. Tineretul, față de seniori, nu au nicio obligație. Singura obligație este să faceți parte din echipă, să-i criticați, să cereți mai mult, dar să știți că cea mai mare calitate în politică este răbdarea. Dar, mai ales, să nu ardeți etapele. Dacă nu arzi etape, în politică, ai foarte puține șanse să fi penibil sau ipocrit”.

Andrei Tudora a fost ales să conducă TSD Dâmbovița în următorii patru ani.

După Conferința Județeană de Alegeri a TSD Dâmbovița, președintele PSD, Marcel Ciolacu, și liderii PSD Dâmbovița au participat la o conferință de presă.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.