//
PREŞEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU – ÎNTÂLNIRE, ÎN DÂMBOVIŢA, CU SOCIAL DEMOCRAŢII DIN JUDEŢ. DECLARAŢII Reviewed by Momizat on . Președintele PSD Marcel Ciolacu, însoţit de secretarul general Paul Stănescu, s-a aflat în Dâmbovița. Liderii social democrat au marcat Ziua Internațională a Pă Președintele PSD Marcel Ciolacu, însoţit de secretarul general Paul Stănescu, s-a aflat în Dâmbovița. Liderii social democrat au marcat Ziua Internațională a Pă Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PREŞEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU – ÎNTÂLNIRE, ÎN DÂMBOVIŢA, CU SOCIAL DEMOCRAŢII DIN JUDEŢ. DECLARAŢII

PREŞEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU – ÎNTÂLNIRE, ÎN DÂMBOVIŢA, CU SOCIAL DEMOCRAŢII DIN JUDEŢ. DECLARAŢII

PREŞEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU – ÎNTÂLNIRE, ÎN DÂMBOVIŢA, CU SOCIAL DEMOCRAŢII DIN JUDEŢ. DECLARAŢII

Președintele PSD Marcel Ciolacu, însoţit de secretarul general Paul Stănescu, s-a aflat în Dâmbovița. Liderii social democrat au marcat Ziua Internațională a Pădurii, prin plantarea de puieți la I.L. Caragiale şi au avut o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD și cu primarii social democrați.

 Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa: „Am avut o acțiune politică, ne-am întâlnit cu primarii PSD din județul Dâmbovița, cu parlamentarii PSD, cu consilierii județeni și membrii Comitetului Executiv Județean. Am avut discuții privind actuala situație, în care județul Dâmbovița a fost uitat de actualul Guvern al României, am avut discuții privind proiectele pe care le avem la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița și în fiecare comunitate locală și am tras concluzia că avem cu toții un singur gând, acela pe care l-am avut și anul trecut, de a sprijini comunitățile locale, de a dezvolta comunitățile locale și a duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor”.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vorbit despre întâlnirea cu primarii PSD: „(…) întâlnire care a avut un singur numitor comun, ca PNRR și toate programele naționale să nu se transforme într-o nouă Anexă 7.03, cum a fost cea de la Buget. Este inadmisibil ca un primar al unui municipiu reședință de județ sau un președinte de Consiliu Județean sau 63 de primari să nu primească nici un ban de la bugetul de stat din simplul fapt că sunt pesediști. Eu îi propun domnului Cîțu, dacă va continua cu această formă de a face politică, cu toate că suntem în anii 2021, să-i scutească pe locuitorii acestor localități de taxe și impozite dacă dorește să direcționeze banii doar către administrațiile Partidului Național Liberal. Atunci cred că domnul primar al Târgoviștei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și ceilalți primari de comune știu mai bine cum să folosească taxele și impozitele pentru comunitățile lor și să nu le mai trimită la București astfel încât să nu se mai întoarcă absolut nimic”.

Titus Corlăţean, senator, președinte executiv PSD Dâmbovița: „Vizita președintelui Marcel Ciolacu vine într-un moment absolut necesar pentru că administrațiile locale care au această responsabilitate de a gestiona la nivel local, la nivelul firului ierbii, la nivelul vieții locale, probleme uriașe, zi de zi, cel puțin în ceea ce privește acea parte a României care este condusă la nivelul administrației locale de aleși ai PSD, pentru că așa au dorit cetățenii, se confruntă cu niște provocări uriașe. O spun foarte clar, fără niciun fel de dubiu, a fost și este o acțiune intenționată, deliberată, a guvernanților PNL, USR și, din păcate, UDMR, de a sufoca administrațiile locale care au milioane și milioane de cetățeni ai României în spate pentru că au în față și la conducere aleși locali PSD. (…) Este o situație dificilă, dar chiar și în această situație dificilă primarii noștri, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, aleșii PSD, reușesc să promoveze cu succes proiecte importante, însă va trebui să avem o reorientare spre fonduri europene și mecanismele noastre trebuie să însemne expertiză și mișcare rapidă. Politic, vizita președintelui a fost importantă pentru că suntem partid de opoziție și țesutul PSD trebuie să primească direct și liniile directoare și strategiile și ce avem de făcut… Avem de făcut lucruri în partid, anunțate la conducerea centrală din Kisellef , reorganizarea departamentelor, se redeschide partidul și eu vreau să salut acest lucru… Am început să facem acest lucru și la Dâmbovița”.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.