//
PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE – PREGĂTIRI PENTRU VREMEA REA ANUNŢATĂ DE METEOROLOGI Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă În contextul avertizării meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, potrivit căreia în intervalul 5 ianuarie, ora 22:00 Comunicat de presă În contextul avertizării meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, potrivit căreia în intervalul 5 ianuarie, ora 22:00 Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE – PREGĂTIRI PENTRU VREMEA REA ANUNŢATĂ DE METEOROLOGI

PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE – PREGĂTIRI PENTRU VREMEA REA ANUNŢATĂ DE METEOROLOGI

PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE – PREGĂTIRI PENTRU VREMEA REA ANUNŢATĂ DE METEOROLOGI

Comunicat de presă

În contextul avertizării meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, potrivit căreia în intervalul 5 ianuarie, ora 22:00 – 6 ianuarie, ora 20:00, se vor înregistra ninsori însemnate cantitativ și local viscolite, astăzi la orele 12:30 a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgoviște. În cadrul ședinței au fost stabilite măsuri concrete privind instituirea serviciului de permanență, asigurarea necesarului de utilaje proprii și echipe de intervenție pentru deszăpezire, precum și sarcinile ce revin membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență în intervalul vizat.

Cetățenii municipiului Târgoviște au la dispoziție următoarele numere de telefon în caz de urgență:

  • 316.716 / 0245.217.134 Dispecerat Direcția de Salubritate;
  • 100.211 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște;
  • 921 / 0731.327.436 Dispecerat Poliția Locală;

 

Primăria Municipiului Târgoviște a luat totodată măsurile pentru primirea în regim de urgență a persoanelor fără adăpost, în acest moment fiind disponibile 30 de locuri în centrele coordonate de către Direcția de Asistență Socială. Urmează să fie luate măsuri pentru distribuirea de ceai cald către cetățenii municipiului Târgoviște.

 

Președinte CLSUal Municipiului Târgoviște

Primar Daniel-Cristian Stan

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.