//
PRIMARUL ORAŞULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, DESPRE SITUAŢIA SPITALULUI-SUPORT COVID 19, DIN LOCALITATE: „MINISTERUL SĂNĂTĂŢII NU NE- AJUTAT CU NIMIC” Reviewed by Momizat on . Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a explicat ce se confruntă sistemul sanitar local și zona de nord a județului: „Marele nostru of este că Spitalul de Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a explicat ce se confruntă sistemul sanitar local și zona de nord a județului: „Marele nostru of este că Spitalul de Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PRIMARUL ORAŞULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, DESPRE SITUAŢIA SPITALULUI-SUPORT COVID 19, DIN LOCALITATE: „MINISTERUL SĂNĂTĂŢII NU NE- AJUTAT CU NIMIC”

PRIMARUL ORAŞULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, DESPRE SITUAŢIA SPITALULUI-SUPORT COVID 19, DIN LOCALITATE: „MINISTERUL SĂNĂTĂŢII NU NE- AJUTAT CU NIMIC”

PRIMARUL ORAŞULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, DESPRE SITUAŢIA SPITALULUI-SUPORT COVID 19, DIN LOCALITATE: „MINISTERUL SĂNĂTĂŢII NU NE- AJUTAT CU NIMIC”

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a explicat ce se confruntă sistemul sanitar local și zona de nord a județului:

„Marele nostru of este că Spitalul de la Pucioasa a fost nominalizat ca spital suport Covid fără ca noi să fim consultaţi, fără ca noi să fim părtaşi la această decizie importantă şi fără ca noi să fim sprijiniţi, ceea ce este cel mai grav. În momentul în care Spitalul Orăşenesc Pucioasa a devenit Spital Covid a plouat cu promisiuni din partea celui mai mincinos minister pe care l-am cunoscut, Ministerul Sănătăţii. În afară de circa 600 de combinezoane venite către Spitalul Orăşenesc Puciuoasa, Ministerul Sănătăţii nu ne-a sprijinit cu absolut nimic, nici măcar cu necesarul de cadre medicale de care aveam nevoie. În tot acest timp, prin spital au trecut sute de persoane infestate cu Covid. Aşa cum ştiţi, procedura, până acum o săptămână, zece zile, era simplă, erai depistat, ajungeai la Infecţioase, dacă nu prezentai probleme foarte mari, ajungeai la Spitalul Suport Covid, unde după 14 zile se făceau câte două teste, din două în două zile, până când se constata negativizarea pacientului şi abia atunci era externat.

Un lucru destul de greu de controlat, în condiţiile în care au fost persoane care au stat şi 50 de zile în spital, persoane care au clacat psihic datorită acestui fapt. Lucrurile s-au schimbat parţial în bine, dar de ce spun parţial, pentru că ne duc, cred eu, în extrema cealaltă. Astăzi avem în spital 62 de persoane internate, iar după noile regementări venite în urma deciziei Curţii Constituţionale, aceştia pot solicita externarea, la cerere, fără să mai aştepte măcar singurul test care este prevăzut astăzi în procedura standard… Aşa cum ştiţi nimeni nu ne garantează că după 14 zile respectivul pacient s-a negativizat şi am avut atâtea exemple în spital. Aşa cu ştiţi nimeni nu ne poate garanta că astăzi pacienţii care se externează, la cerere, sunt suficient de serioşi şi responsabili încât să stea acasă în restul de zile până la 14, până când se consideră că virusul nu mai e atât de periculos…”, a precizat primarul orașului Pucioasa.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.