//
PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ DE ZIUA EDUCAȚIEI Reviewed by Momizat on . De Ziua Mondială a Educației, Constantin Ana le-a transmis un mesaj dascălilor, elevilor, dar și celor care contribuie la formarea educației:„Astăzi serbăm ziua De Ziua Mondială a Educației, Constantin Ana le-a transmis un mesaj dascălilor, elevilor, dar și celor care contribuie la formarea educației:„Astăzi serbăm ziua Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ DE ZIUA EDUCAȚIEI

PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ DE ZIUA EDUCAȚIEI

PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ DE ZIUA EDUCAȚIEI

De Ziua Mondială a Educației, Constantin Ana le-a transmis un mesaj dascălilor, elevilor, dar și celor care contribuie la formarea educației:
„Astăzi serbăm ziua mondiala a educației!

În mod normal, gândurile si urările noastre ar trebui să se îndrepte doar către cadrele didactice și copii.

Realitățile de astăzi ne arată, mai mult decât oricând,faptul că educația începe în familie, prin efortul mai mare sau mai mic al părinților, cei „7 ani de acasă” fiind de fapt temelia educației ce urmeaza să fie primită!

Așa că gândurile noastre de bine se îndreaptă spre toți aceia care pun umărul la adevărata educație a copiilor noștri!

Le urez tuturor succes, pentru că succesul comunitații noastre depinde și de pregătirea, de succesul lor!

Primaria Pucioasa este un partener serios al tuturor celor ce doresc sa învețe carte, să facă performanță!

Astăzi găsiți în noi acel aliat care simt că a lipsit multă vreme în comunitate, care face totul pentru a crea premisele aparitiei performanțelor școlare!

Facem toate eforturile pentru că ne dorim ca la finalul anilor de școală, eventual după ce urmează și cursurile facultații, copiii noștri să își găsească mai ușor locul în societate, însă pentru asta, trebuie să facem și alți pași, împreună!

Cu prietenie și cu respectul cuvenit, vă urăm tuturor celor care ne educați, ne călăuziți copiii: LA MULȚI ANI! și MULT SUCCES!”, a transmis edilul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.