//
PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR Reviewed by Momizat on . Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a transmis un mesaj pentru elevi și cadre didactice, cu ocazia începerii anului școlar:, în care a vorbit și despre Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a transmis un mesaj pentru elevi și cadre didactice, cu ocazia începerii anului școlar:, în care a vorbit și despre Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, CONSTANTIN ANA, MESAJ LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a transmis un mesaj pentru elevi și cadre didactice, cu ocazia începerii anului școlar:, în care a vorbit și despre proiectele care vizează unitățile de învățământ din oraș:

”Astăzi, începe un nou an școlar, într-o variantă noua, cu schimbări destul de multe (si nu toate bine venite), la capătul unei vacanțe de vara „fierbinți”, in care cadrele didactice ce lucrează efectiv cu elevii s-au luptat pentru a îndrepta anumite decizii  luate de actuala conducere a Ministrului Educației! Deși constat o anumită bulversare in rândul elevilor, părinților si chiar al profesorilor o să mă opresc din analiza mea aici și o să îi las pe cei care se pricep să o facă!

Iar eu o să mă concentrez asupra celor aproape 2800 de preșcolari și elevi care încep anul școlar 2022-2023 în grădinițele, școlile și liceele din orașul Pucioasa! 

Gândul meu se îndreaptă spre ei si le urez succes tuturor! Ca de obicei un loc aparte au cei care pășesc pentru prima oară într-o grădiniță, școală sau liceu, pentru că aici emoțiile sunt și mai mari!

Rămânând la orașul nostru vă asigur de faptul că, deși suntem copleșiți de lucrări, cu șantiere deja începute sau având contractele de lucrări semnate pentru 5 unități de învățământ, procesul educațional va decurge normal!

Sigur, ne-am fi dorit ca elevii de la CNNT să înceapă încă de mâine școala la ei „acasă” in locația modernizata, însă recepția la terminarea lucrărilor se va face abia pe data de 7 septembrie din motive independente de voința noastră, urmând ca cel mai probabil pe 12 septembrie aceștia să își reia activitatea în sediul lor, urmând ca cei de la Liceul tehnologic să frecventeze școala pentru un an de zile în cele trei corpuri moderne realizate din containere pe Bulevardul Trandafirilor.

Apoi, avem situația de la grădinița Prichindel, acolo unde copiii vor fi mutați in aproximativ 2 săptămâni într-o locație provizorie aleasă după multe dezbateri, situată pe strada Nufărului, construită tot din containere, care va asigura însă toate condițiile pentru desfășurarea normală a activității! Toate acestea datorită faptului că actuala locație in care funcționează Grădinița Prichindel va fi demolată in această toamnă pentru a face loc unui sediu modern pentru aceeași grădiniță!

În plus de toate acestea, Grădinița Micul Prinț este și ea pregătită pentru lucrările de modernizare ce vor începe in săptămânile următoare, însă numai după ce vom muta preșcolarii de aici in clădirea ce a deservit Școala nr 3, pentru o perioada de un an de zile!

Enumerând toate proiectele acestea constat că vom avea cu toții un an greu și vă cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat!

Închei prin a vă transmite încă o dată faptul că suntem permanent prezenți lângă unitățile de învățământ, așa încât singurul lucru la care trebuie să ne concentrăm este educația!

Încă o dată vă urez: succes dragi copii, succes stimate cadre didactice!”, a transmis primarul orașului Pucioasa.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.