//
PROIECTE IMPORTANTE LA PUCIOASA. PRIMARUL CONSTANTIN ANA: „VA EXISTA VIAŢĂ ŞI DUPĂ ACEASTĂ CRIZĂ” Reviewed by Momizat on . VA EXISTA VIAȚĂ și după această CRIZĂ! – subliniază primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, localitate care fce tote eforturile pentru a traversa cu bine va VA EXISTA VIAȚĂ și după această CRIZĂ! – subliniază primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, localitate care fce tote eforturile pentru a traversa cu bine va Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PROIECTE IMPORTANTE LA PUCIOASA. PRIMARUL CONSTANTIN ANA: „VA EXISTA VIAŢĂ ŞI DUPĂ ACEASTĂ CRIZĂ”

PROIECTE IMPORTANTE LA PUCIOASA. PRIMARUL CONSTANTIN ANA: „VA EXISTA VIAŢĂ ŞI DUPĂ ACEASTĂ CRIZĂ”

PROIECTE IMPORTANTE LA PUCIOASA. PRIMARUL CONSTANTIN ANA: „VA EXISTA VIAŢĂ ŞI DUPĂ ACEASTĂ CRIZĂ”

VA EXISTA VIAȚĂ și după această CRIZĂ! – subliniază primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, localitate care fce tote eforturile pentru a traversa cu bine valului de probleme generate de contextul epidemiologic. Faptul că Spitalul Orășenesc din localitate este unitate suport pentru pacienții infectați cu noul coronavirus impune dotarea urgentă cu tot ce trebuie a unității medicale.

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa: „Toată lumea este terifiată de acest inamic nevăzut numit Covid 19! Toate administrațiile au lăsat totul deoparte și s-au concentrat pe măsurile specifice pentru a combate extinderea epidemiei de Coronavirus! Însă, cu toată panica, trebuie să realizăm că VA EXISTĂ VIATĂ și după această CRIZĂ! Și mie mi-a fost foarte greu să mă concentrez la viitor, aflându-mă sub presiunea prezentului! Dar este datoria mea ca din zilele și nopțile petrecute sub grijile generate de această pandemie să smulg câteva ore pentru a le dedică viitorul orașului” – a precizat edilul de la Pucioasa.

Astfel, în ultimele zile, administrația s-a ocupat și de câteva proiecte pentru viitorul copiilor din oraș, dar și pentru viitorul spitalului.

„Așa cum mi-am asumat cu mult timp în urmă, în prima zi de la deschiderea celui de al doilea apel în cadrul Axei 3, prioritatea 3.1B, Axa dedicată Creșterii eficienței energetice a Clădirilor publice, urma să depunem proiectul «Eficientizarea energetică a Grădiniței cu program prelungit Micul Prinț Pucioasa», proiect prin care, pe lângă creșterea eficienței energetice a clădirii vom moderniza întreagă instituție de învățământ, printr-o investiție cu o valoare de 5.888.484 lei!„.

Acesta este al 17-lea proiect depus pe Programul Operațional Regional de către administrația de la Pucioasa în ultimii 4 ani.

Totodată, edilul orașului a anunțat că, în aceeași zi (10 aprilie), au mai fost depuse și două cereri de finanțare, de data asta prin programul CENTRAL EUROPEAN INIȚIATIVE (CEI)

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.