//
PROIECTUL PENTRU REALIZAREA CENTURII GĂEȘTI, ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ: A FOST LANSATĂ LICITAȚIA LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE Reviewed by Momizat on . Unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii rutiere pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare a parcurs o nouă e Unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii rutiere pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare a parcurs o nouă e Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PROIECTUL PENTRU REALIZAREA CENTURII GĂEȘTI, ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ: A FOST LANSATĂ LICITAȚIA LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE

PROIECTUL PENTRU REALIZAREA CENTURII GĂEȘTI, ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ: A FOST LANSATĂ LICITAȚIA LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE

PROIECTUL PENTRU REALIZAREA CENTURII GĂEȘTI, ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ: A FOST LANSATĂ LICITAȚIA LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE

Unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii rutiere pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare a parcurs o nouă etapă: a fost lansată licitația lucrărilor de construire a centurii orașului Găești. Termenul până la care firmele interesate pot depune oferte este 15 aprilie 2024.Valoarea totală a lucrărilor este estimată la aproximativ 85.000.000 de lei. Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) are asigurată finanțarea de 80.000.000 de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, diferența urmând a fi suportată din bugetul CJD.

          Proiectul, al cărui inițiator este Consiliul Județean Dâmbovița, prevede realizarea unui drum nou, în lungime totală de 4,5 km.

        

  În acest fel, traseul a mii de camioane va fi deviat în afara orașului și, de asemenea, va crește siguranța locuitorilor din Găești. Totodată, va scădea considerabil timpul de transportare a mărfurilor.

          Proiectul este unul mult așteptat de întreaga zonă de sud-vest a județului și, în prezent, se află la doar un pas de demararea lucrărilor, se arată într-un comunicat de presă transmis de Compartimentul Imagine, Relații Externe, al Consiliului Județean Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.