//
PROMISIUNI PNL DÂMBOVIȚA: ”FĂRĂ TRASEIȘTI ȘI OAMENI FĂRĂ COLOANĂ VERTEBRALĂ” Reviewed by Momizat on . PNL Dâmbovița a emis, recent, un comunicat de presă prin care le mulțumește cetățenilor pentru votul de duminică, 16 noiembrie și în care subliniază că a fost î PNL Dâmbovița a emis, recent, un comunicat de presă prin care le mulțumește cetățenilor pentru votul de duminică, 16 noiembrie și în care subliniază că a fost î Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PROMISIUNI PNL DÂMBOVIȚA: ”FĂRĂ TRASEIȘTI ȘI OAMENI FĂRĂ COLOANĂ VERTEBRALĂ”

PROMISIUNI PNL DÂMBOVIȚA: ”FĂRĂ TRASEIȘTI ȘI OAMENI FĂRĂ COLOANĂ VERTEBRALĂ”

PROMISIUNI PNL DÂMBOVIȚA: ”FĂRĂ TRASEIȘTI ȘI OAMENI FĂRĂ COLOANĂ VERTEBRALĂ”

PNL Dâmbovița a emis, recent, un comunicat de presă prin care le mulțumește cetățenilor pentru votul de duminică, 16 noiembrie și în care subliniază că a fost înțeles mesajul transmis odată cu acesta. În acest sens, PNL Dâmbovița promite că nu va (mai) accepta în rândurile sale traseiști și oameni „fără coloană vertebrală”.

Comunicat de presă

Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa le mulţumeşte tuturor cetăţenilor, atât celor din ţară, cât şi celor din afara graniţelor, pentru că duminică, 16 noiembrie, au mers la vot, demonstrând că România este o democraţie consolidată, care nu mai acceptă nici compromisuri şi nici manipulări.

Vă asigurăm că am înţeles mesajul pe care ni l-aţi transmis în cel mai democratic mod şi că vom promova un alt fel de a face politică, bazată pe principii, valori şi performanţă, necesare însănătoşirii sistemului public.

PNL Dâmboviţa nu va mai accepta, în rândurile sale, traseişti politici şi personaje care au demonstrat, în ultimii ani, că nu au coloană vertebrală. În schimb, îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care cred că îşi pot aduce contribuţia pentru transformarea în bine a societăţii româneşti.

Co-preşedinte, Iulian VLADU                  Co-preşedinte, Ludovic ORBAN

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.