//
PSD ACUZĂ ACL CĂ TRANSPORTĂ OAMENI LA VOT Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ: Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele: Continuă acțiunile concer COMUNICAT DE PRESĂ: Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele: Continuă acțiunile concer Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD ACUZĂ ACL CĂ TRANSPORTĂ OAMENI LA VOT

PSD ACUZĂ ACL CĂ TRANSPORTĂ OAMENI LA VOT

PSD ACUZĂ ACL CĂ TRANSPORTĂ OAMENI LA VOT

COMUNICAT DE PRESĂ: Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele:

Continuă acțiunile concertate ale ACL Dâmbovița de a transporta masiv oameni la vot. Peste 12 autoturisme aparținând firmei ECOTECH, purtând însemnele și numerele de înmatriculare (ECO) care identifică societatea, desfășoară acțiuni de turism electoral în toate cele 27 de locaţii pe aria cărora sunt amplasate secțiile de votare din municipiul Târgoviște.

Solicităm ACL Dâmbovița să înceteze aceste practici ilegale și să se limiteze la rigorile legii. În același timp, solicităm instituțiilor abilitate să aplice de urgență măsurile necesare pentru tragerea la răspundere a făptuitorilor.

16.11.2014 Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.