//
PSD DÂMBOVIŢA A DEPUS LISTELE DE CANDIDATURI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE Reviewed by Momizat on . Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare. La Senat, lista este deschisă de actualul Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare. La Senat, lista este deschisă de actualul Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA A DEPUS LISTELE DE CANDIDATURI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

PSD DÂMBOVIŢA A DEPUS LISTELE DE CANDIDATURI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

PSD DÂMBOVIŢA A DEPUS LISTELE DE CANDIDATURI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

La Senat, lista este deschisă de actualul senator Titus Corlățean, vicepreședintele Senatului, vicepreședinte PSD, președinte executiv PSD Dâmbovița, fost ministru în Guvernul României. Urmează Claudia Gilia, actual deputat, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Ionuț Vulpescu, actual senator, fost ministru în Guvernul României. Urmează Carmen Holban, actual deputat, Radu Popa, Marian Țachianu, Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate.

Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa: „Avem cele mai puternice liste, avem cele mai corecte liste pe care puteam să le depunem și PSD Dâmbovița a venit în fața dâmbovițenilor cu oameni care au experiență, oameni tineri, cu aleși locali care au demonstrat în localitățile dumnealor că și-au făcut treaba, cu oameni care au reprezentat România la un nivel înalt. Listele sunt deschise de doi miniștrii, de doi oameni care s-au implicat în viața reală a României, oameni care s-au implicat în proiectele României, doi oameni care ne fac cinste că-i avem alături de noi. La Camera Deputaților și Senat avem două colege, două doamne deputat care au fost, sunt și vor fi alături de dâmbovițeni, două colege care au demonstrat că și-au făcut datoria în Parlamentul României. Am îmbinat experiența cu tinerețea, am îmbinat experiența parlamentară cu experiența aleșilor locali. Eu, în calitate de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu peste 100.000 ce voturi în spate, am nevoie de o echipă puternică de parlamentari pentru a dezvolta județul Dâmbovița.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi şi peste 58000 de semnături de susţinere a candidaturilor.

About The Author

Number of Entries : 1240

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.