//
PSD DÂMBOVIȚA, BILANȚ LA SFÂRȘIT DE AN Reviewed by Momizat on . Partidul Social Democrat Dâmbovița a prezentat un bilanț al anului 2022 al rezultatelor obținute de administrațiile locale și de cea județeană, dar și la nivelu Partidul Social Democrat Dâmbovița a prezentat un bilanț al anului 2022 al rezultatelor obținute de administrațiile locale și de cea județeană, dar și la nivelu Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PSD DÂMBOVIȚA, BILANȚ LA SFÂRȘIT DE AN

PSD DÂMBOVIȚA, BILANȚ LA SFÂRȘIT DE AN

PSD DÂMBOVIȚA, BILANȚ LA SFÂRȘIT DE AN

Partidul Social Democrat Dâmbovița a prezentat un bilanț al anului 2022 al rezultatelor obținute de administrațiile locale și de cea județeană, dar și la nivelul activităților politice ale social democraților din județ. Președintele Corneliu Ștefan, împreună cu întreaga echipă de conducere, au anunțat care este ținta pentru 2023 a organizației județene pe care o conduce.

Așa cum au precizat liderii PSD Dâmbovița, anul 2022 a fost unul plin, cu alegeri interne în aproape toate organizațiile locale, cu o Conferință Județeană care a stabilit echipa de conducere pentru următorii patru ani, dar și cu o serie de activități politice și sociale. În cadrul unei conferințe de presă, liderii PSD Dâmbovița au anunțat că obiectivele pentru anul următor sunt întărirea organizaților din localitățile unde PSD nu are primar și găsirea candidaților care pot câștiga alegerile pentru funcția de primar.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.