//
PSD DÂMBOVIŢA, CRITICI LA ADRESA REPREZENTANŢILOR GUVERNULUI PNL, PE TEMA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE PENTRU ELEVI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Cu sănătatea copiilor nu te joci, iar oamenii care au o minimă decență nu mint când este în joc soarta celor mici. Din păcate pentru dâmboviț COMUNICAT DE PRESĂ Cu sănătatea copiilor nu te joci, iar oamenii care au o minimă decență nu mint când este în joc soarta celor mici. Din păcate pentru dâmboviț Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA, CRITICI LA ADRESA REPREZENTANŢILOR GUVERNULUI PNL, PE TEMA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE PENTRU ELEVI

PSD DÂMBOVIŢA, CRITICI LA ADRESA REPREZENTANŢILOR GUVERNULUI PNL, PE TEMA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE PENTRU ELEVI

PSD DÂMBOVIŢA, CRITICI LA ADRESA REPREZENTANŢILOR GUVERNULUI PNL, PE TEMA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE PENTRU ELEVI

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu sănătatea copiilor nu te joci, iar oamenii care au o minimă decență nu mint când este în joc soarta celor mici.

Din păcate pentru dâmbovițeni, în ultimele zile, asistăm la un val de minciuni din partea candidatului PNL Dâmboviţa la președinția Consiliului Judeţean.

În încercarea de a acoperi dezastrul produs de Guvernul Orban în ceea ce privește debutul noului an școlar, reprezentatul PNL a ieșit ieri și a anunțat că, în județul nostru, au ajuns 415.000 de măști pentru copii.

Doar că totul este o minciună sfruntată!

Pentru o comunicare mai rapidă, la nivelul directorilor de școli, s-a creat un grup de comunicare prin intermediul unei aplicații telefonice. Discuțiile din acest grup nu doar că arată că nu au ajuns în județ măștile pentru cei mici, ne arată că inspectorul școlar general a mințit, tocmai el fiind îngrijorat de lipsa măștilor. Mai mult decât atât, sunt directori de școli care abia acum au putut organiza licitații pentru achiziționarea de măști, sunt directori care au câteva sute de măști, număr insuficient pentru toți copiii.

Prin minciunile sale, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmbovița pune în dificultate directorii de școli, părinții așteptând de la aceștia măștile promise.

Prin minciunile sale, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmboviţa ar fi putut crea așteptări din partea părinților. Doar că aceștia știu. Dâmboviţenii s-au lămurit. Părinții știu că au în fața lor un om care nu le reprezintă interesele, au aflat acum că ei și copiii lor au fost transformați de PNL Dâmboviţa în masă de manevră electorală.

Liberalii dâmbovițeni demonstrează că sunt doar o extensie a Guvernului LuCovid, a guvernului care a refuzat dublarea alocațiilor și a refuzat majorarea pensiilor.

Grija lor pentru sănătatea copiilor noștri este inexistentă.

Mint pentru voturi și pun interesele politice mai presus de sănătatea copiilor!

PSD Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.