//
PSD DÂMBOVIŢA: ÎN PRAG DE ALEGERI, DIN CAUZA DISPERĂRII, LIBERALII ÎNCEP SĂ RECURGĂ LA UN ŞANTAJ POLITIC FĂŢIŞ Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ 4 ani în care au lipsit cu desăvârșire. 4 ani în care parlamentarii PNL și consilierii județeni și locali liberali au dormit pe ei. 4 ani în COMUNICAT DE PRESĂ 4 ani în care au lipsit cu desăvârșire. 4 ani în care parlamentarii PNL și consilierii județeni și locali liberali au dormit pe ei. 4 ani în Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA: ÎN PRAG DE ALEGERI, DIN CAUZA DISPERĂRII, LIBERALII ÎNCEP SĂ RECURGĂ LA UN ŞANTAJ POLITIC FĂŢIŞ

PSD DÂMBOVIŢA: ÎN PRAG DE ALEGERI, DIN CAUZA DISPERĂRII, LIBERALII ÎNCEP SĂ RECURGĂ LA UN ŞANTAJ POLITIC FĂŢIŞ

PSD DÂMBOVIŢA: ÎN PRAG DE ALEGERI, DIN CAUZA DISPERĂRII, LIBERALII ÎNCEP SĂ RECURGĂ LA UN ŞANTAJ POLITIC FĂŢIŞ

COMUNICAT DE PRESĂ

4 ani în care au lipsit cu desăvârșire.

4 ani în care parlamentarii PNL și consilierii județeni și locali liberali au dormit pe ei.

4 ani în care Consiliul Județean Dâmbovița și Parlamentul României au fost instituțiile în care veneau doar pentru a avea motiv să plece de acasă.  

4 ani au fost absenți și acum, în preajma alegerilor, îi lovește interesul pentru județul Dâmbovița. Le spunem să stea liniștiți, toată lumea le știe discursul: “Vom face, vom analiza, vom propune etc.”.

În ceea ce privește “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița în perioada 2014-2020”, în primul rând, suntem foarte mirați că știu de existența lui.

Așa-zisa întâlnire a eminențelor liberale în politicile de investiții pe marginea acestui proiect reprezintă încă o fanfaronadă marcă înregistrată PNL. S-au întâlnit ca să vorbească vorbe despre un proiect care își urmează cursul și care se va semna în timp util.

Cât privește întrebarea legată de o posibilă fraudă, liberalii ar trebui să caute mai aproape, în sânul partidului.

Frapant este însă faptul că, la întâlnirea cu subiectul “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița în perioada 2014-2020” , pe care experții PNL Dâmbovița în pierdut timpul au avut-o cu Orban și alți ocupanți de scaune prin ministere, au fost chemați doar primarii PNL dâmbovițeni.

Li se pregătește ceva primarilor PSD? 69 de comune, orașe și municipii dâmbovițene trebuie să se aștepte la un șantaj politic de tipul “Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”?

În acest caz, putem spune, fără de tăgadă, că acum în prag de alegeri, din cauza disperării, liberalii încep să recurgă la un șantaj politic fățiș.

În condițiile în care Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița dă toate asigurările că proiectul respectă pașii necesari implementării lui, orice piedică, din acest moment, poate fi pusă doar de GUVERNUL ROMÂNIEI, PNL și liberalii de prin instituții care au puterea decizională în acest caz.

Folosind cuvinte pe care nu le înțeleg, tip “termen, demers, proiect, interesul dâmbovițenilor”, liberalii încep să vorbească de monitorizarea de proiecte și să le spună dâmbovițenilor și, mai ales, târgoviștenilor că nu s-a întâmplat nimic în județ și în Municipiul Târgoviște.

Dacă habar nu au ce proiecte se desfășoară sau se implementează în județul nostru, de la școli și grădinițe până la poduri și asfaltări-modernizări de drumuri, le spunem să meargă pe străzile Municipiului Târgoviște și să stea de vorbă cu oamenii.

Să faci în Târgoviște în 4 ani aproape cât s-a făcut în ultimii 10-15 ani, să începi transformarea unui oraș și să spui că acest lucru nu există înseamnă că ești liberal.

Și să spui că politica de dezvoltare a județului Dâmbovița este greșită, mai ales când primarii PNL dâmbovițeni au beneficiat de finanțări importante, chiar că ești liberal.

Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița,

Costin Cozma

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.