//
PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI ȘI DEZBATERI ÎN CADRUL ORGANIZAȚIILOR LOCALE Reviewed by Momizat on . În organizația județeană a PSD Dâmbovița au loc întâlniri în cadrul organizațiilor din teritoriu, dar, în același timp, șipregătiri pentru alegerile parțiale di În organizația județeană a PSD Dâmbovița au loc întâlniri în cadrul organizațiilor din teritoriu, dar, în același timp, șipregătiri pentru alegerile parțiale di Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI ȘI DEZBATERI ÎN CADRUL ORGANIZAȚIILOR LOCALE

PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI ȘI DEZBATERI ÎN CADRUL ORGANIZAȚIILOR LOCALE

PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI ȘI DEZBATERI ÎN CADRUL ORGANIZAȚIILOR LOCALE

În organizația județeană a PSD Dâmbovița au loc întâlniri în cadrul organizațiilor din teritoriu, dar, în același timp, șipregătiri pentru alegerile parțiale din comunele Cojasca și Braniștea.

Corneliu Ștefan, liderul social democraților din județ: „PSD Dâmbovița pregătește alegerile parțiale de luna viitoare din comunele Cojasca și Braniștea, dar stabilește pașii și strategiile care vor duce la câștigarea tuturor alegerilor din 2024. Acest lucru se face cel mai bine în teritoriu, de aceea, alături de parlamentarii și consilierii județeni social-democrați, am avut o serie de discuții cu organizațiile PSD din zona Găești. Am pus la punct planurile de viitor și am discutat ce trebuie făcut în continuare pentru ca PSD Dâmbovița să rămână în primele 5 organizații din țară ca rezultate și, de ce nu, să ajungem în primele 3”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. „Avem în față 3 ani în care vom demonstra că merităm voturile dâmbovițenilor! Concluzia zilei este una singură! Suntem cel mai puternic partid din județ, iar acest lucru se datorează dâmbovițenilor și tuturor membrilor PSD”, a mai declarat liderul social democrat.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.