//
PSD DÂMBOVIȚA NU RENUNȚĂ LA REZULTATELE PE CARE ȘI LE-A PROPUS Reviewed by Momizat on . Imediat după alegerile europarlamentare, când rezultatele de la urne au confirmat atingerea obiectivelor electorale propuse, social democrații dâmbovițeni au an Imediat după alegerile europarlamentare, când rezultatele de la urne au confirmat atingerea obiectivelor electorale propuse, social democrații dâmbovițeni au an Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIȚA NU RENUNȚĂ LA REZULTATELE PE CARE ȘI LE-A PROPUS

PSD DÂMBOVIȚA NU RENUNȚĂ LA REZULTATELE PE CARE ȘI LE-A PROPUS

PSD DÂMBOVIȚA NU RENUNȚĂ LA REZULTATELE PE CARE ȘI LE-A PROPUS

Imediat după alegerile europarlamentare, când rezultatele de la urne au confirmat atingerea obiectivelor electorale propuse, social democrații dâmbovițeni au anunțat “scorurile” fixate pentru cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale. Chiar și acum, după un șir de scandaluri care au zguduit lumea politică și care n-au ocolit Partidul Social Democrat, după o primă rundă de campanie electorală încrâncenată, din care n-au lipsit atacurile dure, reprezentanții social democraților dâmbovițeni mențin ștacheta. Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, a reconfirmat rezultatele pe care vrea să le atingă: pe 2 noiembrie intenționează să obțină, pentru Victor Ponta, 150.000 de voturi, iar în turul al doilea – 180.000. Dacă se ia ca reper de calcul o prezență estimată la 300.000 de dâmbovițeni, transformate în procente, scorurile respective înseamnă, în primul tur, 50 la sută plus unul, iar în turul al doilea 60 la sută pentru candidatul PSD – UNPR – PC la funcția de președinte al României.

Cât despre scandalurile care s-au succedat în ultima vreme pe scena politică și despre repercusiunile pe care le-ar putea avea asupra rezultatelor electorale, Adrian Țuțuianu a spus: “O parte din aceste scandaluri mobilizează electoratul Partidului Social Democrat. Să duci cu autocarele 140 de oameni la Înalta Curte, într-o singură zi, să-ți bați joc de ei 30-40 de ore, astea sunt aspecte care motivează și mai mult electoratul, mai ales nucleul dur al PSD. După cum cred că deja avem un spectacol care parazitează campania electorală, pentru că nu prea am auzit nicăieri despre un mesaj coerent despre ce facem cu această țară în următorii cinci ani și care sunt proiectele de președinte ale fiecărui candidat. În afară de Victor Ponta, care a spus foarte clar care îi sunt obiectivele, n-am auzit ca vreun alt candidat să ne spună cu adevărat ce vrea să facă”.

Vom trăi și vom vedea, cum zice românul, dacă rezultatele de la urne vor confirma așteptările social democraților dâmbovițeni.

About The Author

Number of Entries : 1073

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.