//
PSD DÂMBOVIȚA, PREGĂTITĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE PARȚIALE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA Reviewed by Momizat on . Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița s-a întrunit astăzi într-o ședință de analiză pe teme legate de alegerile locale parțiale de la Cojasca și Braniște Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița s-a întrunit astăzi într-o ședință de analiză pe teme legate de alegerile locale parțiale de la Cojasca și Braniște Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIȚA, PREGĂTITĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE PARȚIALE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA

PSD DÂMBOVIȚA, PREGĂTITĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE PARȚIALE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA

PSD DÂMBOVIȚA, PREGĂTITĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE PARȚIALE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA

Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița s-a întrunit astăzi într-o ședință de analiză pe teme legate de alegerile locale parțiale de la Cojasca și Braniștea.

Într-o conferință de presă, Corneliu Ștefan, liderul social democraților dâmbovițeni, a punctat:

„Astăzi, la ora 14:00, am avut un Comitet Executiv Județean împreună cu toți colegii parlamentari, cu primarii, cu președinții de organizații și cu membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, Am avut foarte multe subiecte importante dezbătute astăzi în Comitetul Executiv Județean, printre care măsuri organizatorice ale organizațiilor, în primul rând acolo unde nu avem primari, iar după data de 28 iunie începem alegerile în toate organizațiile unde nu avem primar. În al doilea rând, am dezbătut situația Organizației de Tineret, situația Organizației de Femei și situația Organizației de Seniori”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă după evenimentul organizatoric al formațiunii politice.

Corneliu Ștefan a vorbit și despre situația de la Cojasca, unde sunt suspiciuni legate de vize de flotant, iar primarul încă în funcție al comunei Cojasca este arestat la domiciliu. Social-democrații consideră că toată operațiunea ”este cusută cu ață galbenă”. Corneliu Ștefan: ”Alt subiect pe care l-am discutat a fost legat de măsurile organizatorice pentru alegerile din 27 iunie, alegerile parțiale, după cum bine știți în județul Dâmbovița avem două localități unde avem alegeri, în comuna Cojasca pentru Consiliul Local și în comuna Braniștea pentru funcția de primar. O spun clar de la început, public, așa cum am spus-o și la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Local la Cojasca pentru primar în Comuna Braniștea, Organizația PSD Dâmbovița este mobilizată să câștige alegerile și pe 27 iunie vom câștiga alegerile pentru funcția de primar la Braniștea, iar la Cojasca vom câștiga minim 10 consilieri locali.

Nu în ultimul rând, am discutat astăzi în Comitetul Executiv Județean despre situația de săptămâna aceasta din comuna Cojasca. Spun astăzi ceea ce am discutat și împreună cu colegii noștri, nu comentăm acțiunile care astăzi sunt în desfășurare din punct de vedere al anchetei din comuna Cojasca, dar vreau să specific faptul că domnul primar al comunei Cojasca, colegul nostru, are prezumția de nevinovăție și nu cred că astăzi tot ceea ce se întâmplă la Cojasca este întâmplător… Pentru noi este clar, ceea ce se întâmplă la Cojasca este cusut cu ață galbenă, iar împreună cu toți colegii noștri suntem alături de Organizația PSD Cojasca, suntem alături de locuitorii comunei Cojasca și suntem alături de colegul nostru, domnul primar Gheorghe Victor. Vom vedea cum va decurge ancheta în continuare și cu siguranță adevărul va ieși la iveală. Pe de altă parte, pretențiile noastre cred că au fost prea mari pentru liderii PNL Dâmbovița. Nu este întâmplător ceea ce s-a întâmplat la Cojasca în această săptămână… Dacă domnul primar Gheorghe Victor avea vreo problemă, ne punem și noi o întrebare: de ce nu s-a întâmplat anul trecut înainte de 27 septembrie când dumnealui a candidat a funcția de primar al comunei Cojasca?”, a declarat astăzi președintele PSD Dâmbovița.

Totodată, liderul PSD și al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a criticat în termeni modul în care PNL își face campanie electorală.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.