//
PSD DÂMBOVIȚA RESPINGE ACUZAȚIILE ACL Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESA Organizatia Judeteana a PSD Dambovita respinge cu vehementa acuzatiile mincinoase si calomnioase ale reprezentantilor ACL Dambovita, cu privi COMUNICAT DE PRESA Organizatia Judeteana a PSD Dambovita respinge cu vehementa acuzatiile mincinoase si calomnioase ale reprezentantilor ACL Dambovita, cu privi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIȚA RESPINGE ACUZAȚIILE ACL

PSD DÂMBOVIȚA RESPINGE ACUZAȚIILE ACL

PSD DÂMBOVIȚA RESPINGE ACUZAȚIILE ACL

COMUNICAT DE PRESA

Organizatia Judeteana a PSD Dambovita respinge cu vehementa acuzatiile mincinoase si calomnioase ale reprezentantilor ACL Dambovita, cu privire la o posibila folosire nelegala a urnelor mobile.

In lipsa unei platforme program si a unor masuri concrete pentru imbunatatirea vietii dambovitenilor, asa zisii lideri ACL Dambovita, lipsiti de orice urma de moralitate si bun simt, vin in fata presei locale cu declaratii mincinoase si defaimatoare care, spera ei sa le acopere incompetenta si totala lipsa de preocupare fata de soarta dambovitenilor.

Organizatia Judeteana PSD Dambovita mizeaza si de aceasta data pe inteligenta, integritatea si discernamantul alegatorilor damboviteni ca nu se vor lasa pacaliti de cei care timp de 10 ani i-au saracit si umilit.

PSD Dambovita are convingerea ca dambovitenii vor sa faca DREPTATE PANA LA CAPAT.

Biroul de presa al PSD Dambovita

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.