//
PSD DÂMBOVIŢA: „ROMÂNII AR FI TREBUIT SĂ SĂRBĂTOREASCĂ ASTĂZI O SUTĂ DE ANI DE LA SEMNAREA TRATATULUI DE LA TRIANON” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Acest lucru ne-a fost refuzat însă de președintele Klaus Werner Iohannis. Legea care a transformat această zi în sărbătoare națională, lege p COMUNICAT DE PRESĂ Acest lucru ne-a fost refuzat însă de președintele Klaus Werner Iohannis. Legea care a transformat această zi în sărbătoare națională, lege p Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA: „ROMÂNII AR FI TREBUIT SĂ SĂRBĂTOREASCĂ ASTĂZI O SUTĂ DE ANI DE LA SEMNAREA TRATATULUI DE LA TRIANON”

PSD DÂMBOVIŢA: „ROMÂNII AR FI TREBUIT SĂ SĂRBĂTOREASCĂ ASTĂZI O SUTĂ DE ANI DE LA SEMNAREA TRATATULUI DE LA TRIANON”

PSD DÂMBOVIŢA: „ROMÂNII AR FI TREBUIT SĂ SĂRBĂTOREASCĂ ASTĂZI O SUTĂ DE ANI DE LA SEMNAREA TRATATULUI DE LA TRIANON”

COMUNICAT DE PRESĂ

Acest lucru ne-a fost refuzat însă de președintele Klaus Werner Iohannis. Legea care a transformat această zi în sărbătoare națională, lege propusă de senatorul PSD DÂMBOVIȚA, Titus Corlățean, nu a fost promulgată de Klaus Werner Iohannis. Așadar, ziua din care Ardealul nu mai era inclus în granițele fostului Imperiu Austro-Ungar și revenea României nu se poate sărbători pentru că Werner Iohannis nu a vrut să semneze această lege.

Are legătură refuzul președintelui cu vizita ministrului de externe al Ungariei la București? Noi credem că da.

Ziua în care Ardealul a revenit definitiv la patria mamă nu se sărbătorește nici în afara țării! Ministerul Afacerilor Externe a interzis tuturor reprezentanțelor diplomatice și Institutului Cultural Român orice dezbatere sau manifestare care să amintească de ziua în care a fost semnat acest tratat!

Rămâne totuși întrebarea: de ce nu suntem lăsați să sărbătorim întoarcerea definitivă a Ardealului la patria mamă?

Răspunsul îl are doar Klaus Werner Iohannis.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.