//
PSD DÂMBOVIȚA, SESIZARE CĂTRE BEJ Reviewed by Momizat on . ACL Dâmbovița anunța cu ceva timp în urmă ca va formula plângere penală la adresa președintelui BEJ pentru abuz în serviciu, pentru că a trimis o circulară preș ACL Dâmbovița anunța cu ceva timp în urmă ca va formula plângere penală la adresa președintelui BEJ pentru abuz în serviciu, pentru că a trimis o circulară preș Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIȚA, SESIZARE CĂTRE BEJ

PSD DÂMBOVIȚA, SESIZARE CĂTRE BEJ

PSD DÂMBOVIȚA, SESIZARE CĂTRE BEJ

ACL Dâmbovița anunța cu ceva timp în urmă ca va formula plângere penală la adresa președintelui BEJ pentru abuz în serviciu, pentru că a trimis o circulară președinților birourilor secțiilor de votare prin care le interzice reprezentanților ACL copii de pe tabelele electorale suplimentare. Dar și reprezentanții PSD semnalează același aspect, arătând că au formulat o sesizare, în acest sens, către BEJ.

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele:

Mai mulți președinți de secții de votare din județul Dâmbovița refuză eliberarea copiilor de pe tabelele electorale utilizate în procesul de votare, încălcând astfel prevederile Deciziei BEC nr. 100/29.10.2014.

Partidul Social Democrat a formulat SESIZARE către Biroul Electoral Județean Dâmbovița, solicitând dispunerea măsurilor care impun aplicarea deciziei mai sus menționate, având în vedere că procesul electoral se apropie de final.

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.