//
PSD ÎȘI ACUZĂ ADVERSARII CĂ DAU MITĂ ELECTORALĂ Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ ACL Dâmboviţa mituieşte alegătorii distribuind pachete cu alimente Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD aduce la cunoştinţa opiniei publice COMUNICAT DE PRESĂ ACL Dâmboviţa mituieşte alegătorii distribuind pachete cu alimente Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD aduce la cunoştinţa opiniei publice Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD ÎȘI ACUZĂ ADVERSARII CĂ DAU MITĂ ELECTORALĂ

PSD ÎȘI ACUZĂ ADVERSARII CĂ DAU MITĂ ELECTORALĂ

PSD ÎȘI ACUZĂ ADVERSARII CĂ DAU MITĂ ELECTORALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

ACL Dâmboviţa mituieşte alegătorii distribuind pachete cu alimente

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD aduce la cunoştinţa opiniei publice dar şi a instituţiilor abilitate ale statului că ACL Dâmboviţa desfăşoară în judeţ o amplă campanie de mituire a electoratului, distribuind pungi cu alimente.

Am primit în această seară numeroase apeluri de la cetăţenii din zona de Nord a judeţului, care reclamă faptul că reprezentanţii ACL Dâmboviţa, deplasându-se cu autoturismul cu numărul de înmatriculare DB-21-CON, distribuie sacoşe cu alimente alegătorilor în schimbul promisiunii că vor vota cu candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României. În comuna Iedera, de exemplu, astfel de pachete cu alimente au primit familiile ANTON VASILE şi VLĂSCEANU ION.

PSD Dâmboviţa respinge şi condamnă cu vehemenţă aceste practici ilegale şi imorale de manipulare şi mituire a alegătorilor dâmboviţeni.

PSD Dâmboviţa solicită Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa dar şi celorlalte instituţii abilitate ale statului să intervină în stoparea acestei campanii de mituire a alegătorilor de către ACL Dâmboviţa şi să aplice măsurile legale în vigoare.

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.