//
PSD, POZIȚIE FAȚĂ DE SOLICITAREA DNA DE RIDICARE A IMUNITĂȚII PARLAMENTARE OPENTRU MINISTRUL CHESNOIU Reviewed by Momizat on . Într-un comunicat de presă al PSD cu privire la comunicarea Direcției Naționale Anticorupție prin care se solicită ridicarea imunității parlamentare pentru mini Într-un comunicat de presă al PSD cu privire la comunicarea Direcției Naționale Anticorupție prin care se solicită ridicarea imunității parlamentare pentru mini Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD, POZIȚIE FAȚĂ DE SOLICITAREA DNA DE RIDICARE A IMUNITĂȚII PARLAMENTARE OPENTRU MINISTRUL CHESNOIU

PSD, POZIȚIE FAȚĂ DE SOLICITAREA DNA DE RIDICARE A IMUNITĂȚII PARLAMENTARE OPENTRU MINISTRUL CHESNOIU

PSD, POZIȚIE FAȚĂ DE SOLICITAREA DNA DE RIDICARE A IMUNITĂȚII PARLAMENTARE OPENTRU MINISTRUL CHESNOIU

Într-un comunicat de presă al PSD cu privire la comunicarea Direcției Naționale Anticorupție prin care se solicită ridicarea imunității parlamentare pentru ministrul Adrian Chesnoiu, social democrații fac următoarele precizări:

”Așa cum a anunțat deja, ministrul Adrian Chesnoiu dorește ca instituțiile abilitate să facă cercetările necesare pentru eliminarea oricăror suspiciuni cu privire la activitatea sa. În acest sens, domnul Chesnoiu solicită „tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare”.

De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din funcția de ministru și de a se suspenda din Partidul Social Democrat.

PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern.

PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcțiile deținute în Guvern și în partid, va permite instituțiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activității sale”, se arată în comunicatul PSD.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.