//
PSD VA DEPUNE MOȚIUNE DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI CÎȚU Reviewed by Momizat on . PSD va depune, în data de 14 iunie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, taxând astfel eșecul în elaborarea Planului Național de Redresare și Reziliență, PSD va depune, în data de 14 iunie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, taxând astfel eșecul în elaborarea Planului Național de Redresare și Reziliență, Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD VA DEPUNE MOȚIUNE DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI CÎȚU

PSD VA DEPUNE MOȚIUNE DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI CÎȚU

PSD VA DEPUNE MOȚIUNE DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI CÎȚU

PSD va depune, în data de 14 iunie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, taxând astfel eșecul în elaborarea Planului Național de Redresare și Reziliență, dar și pentru refuzul premierului Cîțu de a-l prezenta în Parlament.

PSD consideră că Guvernul a pregătit un Plan diabolic de austeritate, sub forma unui acord de tip FMI, pe care vrea să-l prezinte sub forma PNRR, social democrații acuzând Guvernul e mai preocupat să amaneteze viitorul țării pentru un nou împrumut de 15 miliarde de euro, pe lângă cele 31 deja împrumutate până în prezent.

Reprezentanții PSD subliniază: PSD va depune o moțiune de cenzură pentru a împiedica Guvernul să pună în aplicare strategia ascunsă de distrugere a bunăstării poporului român.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.