//
PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL INTEGRAT DESTINAT GRĂDINIŢEI NR. 2 ŞI SPAŢIILOR PUBLICE DIN ZONĂ Reviewed by Momizat on . Primarul oraşului Pucioasa a anunţat pe Facebook semnarea Contractului de finanțare pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Grădiniţ Primarul oraşului Pucioasa a anunţat pe Facebook semnarea Contractului de finanțare pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Grădiniţ Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL INTEGRAT DESTINAT GRĂDINIŢEI NR. 2 ŞI SPAŢIILOR PUBLICE DIN ZONĂ

PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL INTEGRAT DESTINAT GRĂDINIŢEI NR. 2 ŞI SPAŢIILOR PUBLICE DIN ZONĂ

PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL INTEGRAT  DESTINAT GRĂDINIŢEI NR. 2 ŞI SPAŢIILOR PUBLICE DIN ZONĂ

Primarul oraşului Pucioasa a anunţat pe Facebook semnarea Contractului de finanțare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 2 din oraşul Pucioasa şi îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane din zonă”.

Despre proiectul cu numărul 15, demarat la nivelul oraşului Pucioasa, primarul Constantin ana a spus: „Acest proiect cu o valoare de aproape 15 milioane de lei este un proiect integrat, prin care ne propunem modernizarea Grădiniței nr. 2, dar și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zonă.

Grădinița va suferi investiții foarte ample in integralitatea ei, ținând cont de nevoile copiilor, părinților și cadrelor didactice, dar și de ultimele standarde și cerințe legale. Clădirea va fi consolidată, modernizată, dotată cu echipamente și mobilier nou, iar curtea grădiniței va fi reamenajată și dotată cu locuri de joacă moderne și cu toate facilitățile necesare.

Componenta de infrastructură a acestui proiect constă în îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zona Grădiniței nr. 2 prin crearea a două parcări cu acces facil către grădiniță și str. Florin Popescu, crearea de alei pietonale ce vor deservi circulației riveranilor către obiectul educațional și reabilitarea tuturor străzilor din cartierul în care se află amplasată grădinița, crearea de spații verzi, locuri de joaca, sistem de iluminat, dar și sistem de preluare a apelor pluviale.

Intervențiile vor avea loc pe strazile Sg. Erou Nicolae Marius, str. Zorele, str. Nouă, practic toată zona cuprinsă între Str 1 Decembrie 1918 și viitorul magazin Lidl!

Și pentru că termenul maxim de finalizare al acestui proiect este 2023, suntem obligați sa demarăm în regim de urgență licitația pentru atribuirea contractului de lucrări, în așa fel încât proiectul sa fie implementat la termen!”

15!!!Prima zi de munca după izolare mi-a adus o bucurie imensa – semnarea Contractului de finanțare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Gradinitei cu program prelungit nr. 2 din orasul Pucioasa si imbunatatirea spatiilor publice urbane din zona”La fel ca și in cazul cartierului Filatura, infrastructura din cartierul nostru cunoscut sub numele de Porcărie, a fost și a rămas pentru mine și echipa mea un obiectiv extraordinar de important!4 ani de zile am venit in acest cartier spășit, așteptând sa va pot oferi soluții clare, concrete, pentru modernizarea acestui cartier imens!Soluția am identificat-o inca din vara lui 2018, o data cu lansarea AXEI 13 a POR 2014 – 2020, ce ne-a permis depunerea a patru proiecte complexe, extraordinar de importante pentru comunitatea noastra!Din păcate, acesta este ultimul din cele patru proiecte ce a intrat in evaluare, deși, pentru mine este cel mai important!Acest proiect cu o valoare de aproape 15 milioane de lei este un proiect integrat, prin care ne propunem modernizarea Grădiniței nr. 2, dar și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zonă. Grădinița va suferi investiții foarte ample in integralitatea ei, ținând cont de nevoile copiilor, părinților și cadrelor didactice, dar și de ultimele standarde și cerințe legale. Clădirea va fi consolidată, modernizată, dotată cu echipamente și mobilier nou, iar curtea grădiniței va fi reamenajată și dotată cu locuri de joacă moderne și cu toate facilitățile necesare.Componenta de infrastructură a acestui proiect constă în îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zona Grădiniței nr. 2 prin crearea a două parcări cu acces facil către grădiniță și str. Florin Popescu, crearea de alei pietonale ce vor deservi circulației riveranilor către obiectul educațional și reabilitarea tuturor străzilor din cartierul în care se află amplasată grădinița, crearea de spații verzi, locuri de joaca, sistem de iluminat, dar și sistem de preluare a apelor pluviale.Intervențiile vor avea loc pe strazile Sg. Erou Nicolae Marius, str. Zorele, str. Nouă, practic toată zona cuprinsă între Str 1 Decembrie 1918 și viitorul magazin Lidl!Și pentru ca termenul maxim de finalizare al acestui proiect este 2023, suntem obligați sa demaram in regim de urgență licitația pentru atribuirea contractului de lucrari in așa fel încât proiectul sa fie implementat la termen!Așadar, Moș Crăciun a venit anul acesta mai intăi in Porcărie!

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.