//
PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL PRIN CARE VA FI CONSTRUIT UN CENTRU SOCIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE Reviewed by Momizat on . Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, au semnat contractul de finanţare al proiectului care vizează construir Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, au semnat contractul de finanţare al proiectului care vizează construir Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL PRIN CARE VA FI CONSTRUIT UN CENTRU SOCIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL PRIN CARE VA FI CONSTRUIT UN CENTRU SOCIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

PUCIOASA – A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU PROIECTUL PRIN CARE VA FI CONSTRUIT UN CENTRU SOCIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, au semnat contractul de finanţare al proiectului care vizează construirea unui centru social pentru persoane vârstnice, finanţat prin Programul Operaţional Regional. Clădirea care va găzdui acest centru se află în cartierul Filatură al oraşului Pucioasa, imobilul fiind în stare degradare şi supus constant actelor de vandalism.

În conferinţa de presă organizată cu ocazia semnării contractului de finanţare, Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, a subliniat:

Astăzi, pentru oraşul Pucioasa este un moment foarte important. Îmi aduc aminte, cu emoţie, de primul contract semnat acum câteva luni de zile, iată că mai devreme decât credeam a venit momentul să semnăm al doilea contract de finanţare pe POR, un contract de finanţare pe AXA 8.1.3, pentru înfiinţarea unui Centru de zi pentru persoane vârstnice. (…) Pucioasa are astăzi 3449 de pensionari şi am considerat că este foarte necesar să facem acest pas, să facem un efort pentru a crea un  astfel de centru de zi. Este un lucru benefic pentru pensionarii din Pucioasa, sunt foarte multe facilităţi pe care le creăm printr-un astfel de proiect. (…) Locaţia se află în cartierul Filatură, o zonă cu mulţi pensionari.     

Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, i-a felicitat pe reprezentanţii administraţiei locale pentru această idee şi  a adăugat:

Mai devreme, am semnat un contract cu aceeaşi destinaţie la Voineşti. Mai avem încă două contracte în pregătire. Este vorba despre contractul de la Găeşti şi cel de la Târgovişte, astfel încât cele patru contracte să poată să-şi aducă o contribuţie importantă pentru seniorii din localităţile  judeţului Dâmboviţa.

Valoarea investiţiei este de 2.276.951 de lei, prin acest proiect  urmând să fie amenajate, în clădirea respectivă, un cabinet de consiliere cu o sală de aşteptare, sală de întreţinere, cu vestiar, pentru bărbaţi şi femei. Pe lângă acestea, vârstnicii vor mai avea la dispoziţie săli pentru diferite activităţi recreative (lectură, pictură, informatică, tricotaj şi broderie, meşteşuguri, o sală multimedia, alta pentru diverse jocuri, precum şi o sală de festivităţi).

La semnarea contractului de finanţare, au participat:deputaţii Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu, viceprimarul oraşului Pucioasa – Dan Sprinceană, echipa care se ocupă de implementarea proiectului, alături de consilieri locali, angajaţi ai primăriei Pucioasa şi alţi invitaţi.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.