//
PUCIOASA: A FOST SEMNATĂ RECEPŢIA FINALĂ A LUCRĂRILOR PENTRU NOUA ADUCŢIUNE DE APĂ Reviewed by Momizat on . De foarte mulţi ani, locuitorii oraşului Pucioasa şi ai localităţilor învecinate stau cu teama că, în perioadele secetoase, ar putea rămâne fără apă la robinet De foarte mulţi ani, locuitorii oraşului Pucioasa şi ai localităţilor învecinate stau cu teama că, în perioadele secetoase, ar putea rămâne fără apă la robinet Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA: A FOST SEMNATĂ RECEPŢIA FINALĂ A LUCRĂRILOR PENTRU NOUA ADUCŢIUNE DE APĂ

PUCIOASA: A FOST SEMNATĂ RECEPŢIA FINALĂ A LUCRĂRILOR PENTRU NOUA ADUCŢIUNE DE APĂ

PUCIOASA: A FOST SEMNATĂ RECEPŢIA FINALĂ A LUCRĂRILOR PENTRU NOUA ADUCŢIUNE DE APĂ

De foarte mulţi ani, locuitorii oraşului Pucioasa şi ai localităţilor învecinate stau cu teama că, în perioadele secetoase, ar putea rămâne fără apă la robinet sau că apa ar putea fi un pericol pentru sănătate. Nimeni n-a uitat episodul din februarie 2016, când s-au înmulţit alarmant coloniile de Clostridium Perfringens în Lacul de acumulare Pucioasa.

Cei aproximativ 40.000 de locuitori din zonă (vorbim despre oraşul Pucioasa şi comunele Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Brăneşti, Glodeni şi, în curând, Bezdead) scapă de aceste temeri şi asta pentru că a fost găsită o soluţie prin care la robinete va ajunge apă din munte (Bolboci – 7 Izvoare, Răteiu). Astăzi, a fost semnată recepţia finală a lucrărilor şi, dacă totul merge bine, începând cu 1 iunie, oamenii vor avea apă de o calitate excepţională – după cum ne asigură primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana. De altfel, edilul vrea să înlăture îndoielile cetăţenilor care ezită să bea apă de la robinet, fiind decis să arate buletinele de analiză a apei, făcute în această perioadă.

Multumesc pentru înțelegere proprietarilor expropriați de terenuri!

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.