//
PUCIOASA – ”CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ” SUNT AȘTEPTAȚI ÎN PARCUL CENTRAL Reviewed by Momizat on . Iepurașul de Paște le-a pregătit câteva surprize copiilor, pe lista lui fiind și prichindeii din Pucioasa. Copiii sunt așteptați vineri, 22 aprilie, începând cu Iepurașul de Paște le-a pregătit câteva surprize copiilor, pe lista lui fiind și prichindeii din Pucioasa. Copiii sunt așteptați vineri, 22 aprilie, începând cu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA – ”CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ” SUNT AȘTEPTAȚI ÎN PARCUL CENTRAL

PUCIOASA – ”CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ” SUNT AȘTEPTAȚI ÎN PARCUL CENTRAL

PUCIOASA – ”CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ” SUNT AȘTEPTAȚI ÎN PARCUL CENTRAL

Iepurașul de Paște le-a pregătit câteva surprize copiilor, pe lista lui fiind și prichindeii din Pucioasa. Copiii sunt așteptați vineri, 22 aprilie, începând cu ora 11.00, să pornească în căutarea dulciurilor, bine ascunse în Parcul Central al orașului Dar cum copiii se pricep să le găsească, oricât de bine ar fi ascunse, în mod sigur vor reuși să-și umple coșulețele cu dulciuri. Momentul vine nu numai cu gustarea preferată, ci și cu o porție bună de distracție, fiindcă invitați speciali sunt Aiurel și Ceata lui Zâmbilici. Nu vor lipsi de la întâlnirea cu cei mici nici personajele îndrăgite din desenele animate.

Concursul ”Căutătorii oului de Ciocolată” de la Pucioasa, a ajuns la a patra ediție și este organizat de Primăria Orașului și de Centrul Cultural European Pucioasa.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.