//
PUCIOASA: CNI A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA GRĂDINĂ DE VARĂ Reviewed by Momizat on . „Orașul Pucioasa a mai primit un cadou de sărbători!”, anunță Constantin Ana pe Facebook. Este vorba despre începerea lucrărilor la Grădina de Vară, care se va „Orașul Pucioasa a mai primit un cadou de sărbători!”, anunță Constantin Ana pe Facebook. Este vorba despre începerea lucrărilor la Grădina de Vară, care se va Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PUCIOASA: CNI A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA GRĂDINĂ DE VARĂ

PUCIOASA: CNI A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA GRĂDINĂ DE VARĂ

PUCIOASA: CNI A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA GRĂDINĂ DE VARĂ

„Orașul Pucioasa a mai primit un cadou de sărbători!”, anunță Constantin Ana pe Facebook. Este vorba despre începerea lucrărilor la Grădina de Vară, care se va transforma într-un centru multifuncțional, cu o sală de spectacole care va avea 400 de locuri și acoperiș retractabil, cu săli multifuncționale care vor putea găzdui diverse evenimente culturale.

Compania Națională de Investiții a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea noii Grădini de Vară a orașului Pucioasa. Constructorul are termen două luni pentru predarea Proiectului tehnic și 10 luni pentru realizarea efectivă a construcției!”, a precizat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana. 

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.