//
PUCIOASA: INVITAŢIE LA TEATRU Reviewed by Momizat on . Iubitorii de teatru din Pucioasa (şi nu numai) sunt invitaţi la spectacol. La ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural European Pucioasa are loc un Iubitorii de teatru din Pucioasa (şi nu numai) sunt invitaţi la spectacol. La ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural European Pucioasa are loc un Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » PUCIOASA: INVITAŢIE LA TEATRU

PUCIOASA: INVITAŢIE LA TEATRU

PUCIOASA: INVITAŢIE LA TEATRU

Iubitorii de teatru din Pucioasa (şi nu numai) sunt invitaţi la spectacol. La ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural European Pucioasa are loc un spectacol lectură În doi” de Matei Vișniec cu Dani Ionescu și Aida Economu, în regia lui Alexandru Nagy. Prin acest spectacol este aniversată şi la Pucioasa Ziua Mondială a Teatrului.

 

”Textele reunite în acest spectacol au ca numitor comun trandreţea. Sau mai bine spus o anumit ăfoame de trandreţe într-o lume tot mai brutală. Tandreţea nu este o evadare din realitate, este doar o formă de rezistenţă împotriva brutalităţii timpului şi a actualităţii. Tandreţea este o modalitate de a atenua presiunea vidului, tandreţea crează fosforescenţe în faţa orbirii, pentru ca drumul omului în viaţă să fie mai puţin lipsit de sens.Tandreţea este ş iterapie în doi, şi joc, şi reflecţie gestuală ş iformă supremă de umor”- MateiVișniec.

Şi cei mai mici spectatori au avut parte de o surpriză frumoasă. De dimineaţă, aici a avut loc premiera spectacolului pentru copii “Povestea celor trei purceluși”, după Serghei Mihalkovora.

About The Author

Number of Entries : 1240

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.