//
PUCIOASA: SÂMBĂTĂ, 8 DECEMBRIE, A FOST DESCHIS CEL MAI MARE PATINOAR DIN DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Chiar dacă a venit un piculeţ mai târziu, Moş Nicolae le-a adus copiilor din Pucioasa un cadou de sezon: un patinoar cum nu e altul în judeţ, amenajat în Parcul Chiar dacă a venit un piculeţ mai târziu, Moş Nicolae le-a adus copiilor din Pucioasa un cadou de sezon: un patinoar cum nu e altul în judeţ, amenajat în Parcul Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA: SÂMBĂTĂ, 8 DECEMBRIE, A FOST DESCHIS CEL MAI MARE PATINOAR DIN DÂMBOVIŢA

PUCIOASA: SÂMBĂTĂ, 8 DECEMBRIE, A FOST DESCHIS CEL MAI MARE PATINOAR DIN DÂMBOVIŢA

PUCIOASA: SÂMBĂTĂ, 8 DECEMBRIE, A FOST DESCHIS CEL MAI MARE PATINOAR DIN DÂMBOVIŢA

Chiar dacă a venit un piculeţ mai târziu, Moş Nicolae le-a adus copiilor din Pucioasa un cadou de sezon: un patinoar cum nu e altul în judeţ, amenajat în Parcul Central al oraşului. Primii curajoşi şi-au făcut apariţia încă din dimineaţa zilei în care a fost deschis. Cum era de aşteptat, nu peste mult timp, şi alţi copii au prins gustul distracţiei, aşa că patinoarul a devenit deja locul preferat de întâlnire pentru micuţii dornici de mişcare.

Ideea a prin contur la câteva zile după ce primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a avut o discuţie cu un investitor, pe marginea acestui proiect. A fost încheiat un parteneriat care presupunând ca primăria să pună la dispoziţie terenul şi să suporte costul utilităţilor, iar firma să vină cu echipamentul.

Câteva date despre tarife:

10 lei pentru patine, 10 lei pentru pinguin şi 10 lei intrarea. Persoanele care au patine, plătesc doar intrarea. O serie durează o oră şi jumătate

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00

Potrivit viceprimarului Dan Sprinceană, copiii de la grădiniţele şi şcolile din oraş, care vin în grup organizat şi sunt însoţiţi de un cadru didactic, vor avea acces gratuit, în perioada şcolii.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.