//
PUCIOASA: SUTE DE COPII AU CĂUTAT OUĂLE DE CIOCOLATĂ, ASCUNSE ÎN PARCUL CENTRAL Reviewed by Momizat on . Parcul Central al Oraşului Pucioasa a răsunat astăzi de glasuri vesele de copii veniţi să participe la concursul „Căutătorii oului de ciocolată”, care a ajuns l Parcul Central al Oraşului Pucioasa a răsunat astăzi de glasuri vesele de copii veniţi să participe la concursul „Căutătorii oului de ciocolată”, care a ajuns l Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA: SUTE DE COPII AU CĂUTAT OUĂLE DE CIOCOLATĂ, ASCUNSE ÎN PARCUL CENTRAL

PUCIOASA: SUTE DE COPII AU CĂUTAT OUĂLE DE CIOCOLATĂ, ASCUNSE ÎN PARCUL CENTRAL

PUCIOASA: SUTE DE COPII AU CĂUTAT OUĂLE DE CIOCOLATĂ, ASCUNSE ÎN PARCUL CENTRAL

Parcul Central al Oraşului Pucioasa a răsunat astăzi de glasuri vesele de copii veniţi să participe la concursul „Căutătorii oului de ciocolată”, care a ajuns la cea de-a doua ediţie. „Înarmaţi” cu coşuleţe, sute de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, au pornit nerăbdători în căutarea celor peste o mie de ouă de ciocolată, ascunse de iepuraş în parc. După o scotocire temeinică a locului, mulţi prichidei s-au întors cu o captură pe cinste. Concursul a avut misiunea de a-i provoca la joacă pe prichindei, dar şi de a-i învăţa să împartă cu prieteni mai vechi sau mai noi. Aşa că micuţii mai puţin norocoşi au primit ouă de ciocolată de la alţi copii, dar şi de la organizatorii competiţiei, astfel că n-a plecat nimeni cu coşuleţul gol acasă. Vremea a ţinut cu copiii care au avut parte de ceva dulce, dar şi de o porţie zdravănă de distracţie.

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa: „Este a două oară când organizăm acest eveniment. Sigur, învăţăm de la an la an şi sunt sigur că la anul o să fie şi mai bine organizat. Important este că ne-am strâns cu toţii şi că le aducem o picătură de bucurie înainte de aceste sărbători care, pentru unii, sunt destul de triste”.

Dan Ţopa, directorul Centrului Cultural European Pucioasa: „E bine ca de mici să încerce să înveţe ce înseamnă să fii mai bun, să fii mai darnic. Încercăm să-i împrietenim şi să-i formăm în spiritul de a dărui. Este o sărbătoare pentru oraş, pentru noi toţi”.

Organizatorii au promis că aventura căutării ouălor de ciocolată nu se va opri aici şi că noile ediţii vor veni şi cu alte surprize frumoase.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.