//
PUCIOASA: TROTUARELE DIN CENTRUL ORAŞULUI VOR FI REABILITATE Reviewed by Momizat on . Infrastructura pietonală din centrul oraşului-staţiune Pucioasa, va fi reabilitată de către primărie, investiţia ridicându-se la aproximativ 200.000 de lei. Con Infrastructura pietonală din centrul oraşului-staţiune Pucioasa, va fi reabilitată de către primărie, investiţia ridicându-se la aproximativ 200.000 de lei. Con Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA: TROTUARELE DIN CENTRUL ORAŞULUI VOR FI REABILITATE

PUCIOASA: TROTUARELE DIN CENTRUL ORAŞULUI VOR FI REABILITATE

PUCIOASA: TROTUARELE DIN CENTRUL ORAŞULUI VOR FI REABILITATE

Infrastructura pietonală din centrul oraşului-staţiune Pucioasa, va fi reabilitată de către primărie, investiţia ridicându-se la aproximativ 200.000 de lei. Constantin Ana, edilul localităţii, a anunţat că a obţinut aprobarea pentru a putea interveni cu lucrări la trotuarele din zona de centru a oraşului şi a precizat că intenţionează să finalizeze acest proiect până la „Zilele Oraşului”, sărbătoare organizată în fiecare an la începutul lunii septembrie.

Constantin Ana: Am reuşit, în ultima perioadă, un lucru care, acum un an de zile mi se părea imposibil. Într-o discuţie concentrată cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, CNAIR şi SC Consitrans, am reuşit să obţin o soluţie de compromis pentru intervenţia în zona centrală a oraşului, pe partea de trotuare, care arată ca după război. Vom schimba radical faţa oraşului, pentru că este zona cea mai circulată pietonal şi este zona pe care o vizitează cel mai mult turiştii.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.