//
PUCIOASA: „ZILELE TOAMNEI”, ÎN PERIOADA 21-23 OCTOMBRIE Reviewed by Momizat on . Acest sfârşit de săptămână a găsit oraşul Pucioasa în plină sărbătoare, aici având loc prima ediţie a manifestării „Zilele Toamnei”. Piaţa Centrală a fost decor Acest sfârşit de săptămână a găsit oraşul Pucioasa în plină sărbătoare, aici având loc prima ediţie a manifestării „Zilele Toamnei”. Piaţa Centrală a fost decor Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA: „ZILELE TOAMNEI”, ÎN PERIOADA 21-23 OCTOMBRIE

PUCIOASA: „ZILELE TOAMNEI”, ÎN PERIOADA 21-23 OCTOMBRIE

PUCIOASA: „ZILELE TOAMNEI”, ÎN PERIOADA 21-23 OCTOMBRIE

Acest sfârşit de săptămână a găsit oraşul Pucioasa în plină sărbătoare, aici având loc prima ediţie a manifestării „Zilele Toamnei”. Piaţa Centrală a fost decorată cu „accesorii” de sezon care au dat culoare locului şi au adus cu ele parfumul toamnei. Nu au lipsit standurile cu legume şi fructe din producţia gospodarilor din zonă.

Cei care au trecut prin centrul oraşului au putut să se aprovizioneze cu produse de sezon, să guste must, să mănânce un bulz sau o friptură la grătar şi să se bucure de muzică. În această perioadă, tot în Piaţa Centrală, au avut loc spectacole oferite de „Junii Valahi” ai Centrului Cultural „I. Al. Brătescu Voineşti” din Pucioasa, Trupa Haiducii şi Enjoy Band.

legume-fructe mancare hora-haiducii

Au fost prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, în cea de-a doua zi a manifestării, alături de primarul Constantin Ana şi viceprimarul Dan Sprinceană şi de consilierii locali, aflându-se la Pucioasa preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, vicepreşedintele Corneliu Ştefan, consilieri judeţeni, şefi ai unor instituţii deconcentrate şi numeroşi invitaţi.

pucioasa-oficialitati

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.