//
RACIU: CĂMIN CULTURAL MODERNIZAT ŞI EXTINS Reviewed by Momizat on . Locuitorii comunei Raciu beneficiază de un cămin cultural modernizat şi extins cu un corp de cladire în care a fost amenajată o bibliotecă. Costurile lucrărilor Locuitorii comunei Raciu beneficiază de un cămin cultural modernizat şi extins cu un corp de cladire în care a fost amenajată o bibliotecă. Costurile lucrărilor Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » RACIU: CĂMIN CULTURAL MODERNIZAT ŞI EXTINS

RACIU: CĂMIN CULTURAL MODERNIZAT ŞI EXTINS

RACIU: CĂMIN CULTURAL MODERNIZAT ŞI EXTINS

Locuitorii comunei Raciu beneficiază de un cămin cultural modernizat şi extins cu un corp de cladire în care a fost amenajată o bibliotecă. Costurile lucrărilor se ridică la 800.000 lei, sumă alocată de la bugetul local. Dotările aşezământului cultural (instalaţie de sonorizare, scaune, cortina, costume populare) au fost achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană, în valoare de aproximativ 72.000 euro.

Obiectivul a fost inaugurat în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, dar şi a unui număr mare de locuitori ai comunei. Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, i-a felicitat pe reprezentanţii comunităţii pentru realizarea acestui obiectiv şi i-a asigurat de sprijinul său în concretizarea altor proiecte edilitare.

raciu 4 raciu 1JPG raciu 2ansamblu folcloric

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.