//
RĂSPUNSUL ACL PE TEMA SCRISORILOR PRIMITE DE PRIMARI AI PSD Reviewed by Momizat on . Recent, primarii PSD au primit, în primă fază, o copie după o plângere penală ce părea formulată pe numele de lor de Fundația "Acta non verba". La câteva zile d Recent, primarii PSD au primit, în primă fază, o copie după o plângere penală ce părea formulată pe numele de lor de Fundația "Acta non verba". La câteva zile d Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » RĂSPUNSUL ACL PE TEMA SCRISORILOR PRIMITE DE PRIMARI AI PSD

RĂSPUNSUL ACL PE TEMA SCRISORILOR PRIMITE DE PRIMARI AI PSD

RĂSPUNSUL ACL PE TEMA SCRISORILOR PRIMITE DE PRIMARI AI PSD

Recent, primarii PSD au primit, în primă fază, o copie după o plângere penală ce părea formulată pe numele de lor de Fundația “Acta non verba”. La câteva zile după aceasta, mai mulți edili aveau să primească o pistolă în care erau atenționați, cu “respect” că ar fi monitorizați, avertismentul respectiv venind din partea unui anonim. Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, a spus că aceste scrisori sunt trimise de ACL, acuzându-i pe reprezentanții alianței  că ar încerca astfel să-i intimideze pe primarii PSD.

Ludovic Orban, copreședinte al ACL Dâmbovița a răspuns, într-o conferință de presă, pe aceată temă: “Orice document emis de ACL este revendicat public de ACL. Nu noi am împărțit, în frunte cu consilieri locali PSD, în noaptea de 1 spre 2 (noiembrie) pliante otrăvite, calomnii ordinare, la adresa candidatului nostru, ci PSD a împărțit aceste pliante. (…)  De la noi nu cred că ați auzit decât mesaje pozitive, în favoarea lui Klaus Iohannis. Singurul pliant cu caracter negativ este un pliant pe care îl distribuim oficial, public, prin voluntarii noștri, în campania din casă în casă, în care spuneam adevărul despre ce înseamnă Victor Ponta și clanul de pradă care se află în spatele lui. Noi nu proferăm amenințări, noi informăm”.

Întrebat dacă sunt și primari ai ACL care să fi primit asftel de scrisori, Ludovic Orban a spus că nu.

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.