//
REACŢII DUPĂ MOŢIUNE Reviewed by Momizat on . Moţiunea de cenzură introdusă de PNL cu titlul ”Alege între România şi Ponta, un premier compromis! Demite-l pe Victor Ponta!” a fost respinsă de Parlament. Rez Moţiunea de cenzură introdusă de PNL cu titlul ”Alege între România şi Ponta, un premier compromis! Demite-l pe Victor Ponta!” a fost respinsă de Parlament. Rez Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » REACŢII DUPĂ MOŢIUNE

REACŢII DUPĂ MOŢIUNE

REACŢII DUPĂ MOŢIUNE

Moţiunea de cenzură introdusă de PNL cu titlul ”Alege între România şi Ponta, un premier compromis! Demite-l pe Victor Ponta!” a fost respinsă de Parlament. Rezultat previzibil, de altfel. Nu vom mai zăbovi asupra lui. Vom trece direct la reacţii.

Iată cum comentează deputatul Iulian Vladu, copreşedinte PNL Dâmboviţa, rezultatul demersului opoziţiei: ”Lupta pentru ciolan a fost mai puternică decât ideea de a face un bine României. Moţiunea a avut rolul de a aduce în dezbatere publică faptul că de 100 de zile avem un premier cercetat şi acum trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi România nu-şi poate permite să mai ţină în fruntea ţării un prim-ministru care nu mai are nicio uşă deschisă în afara ţării”. Iulian Vladu consideră că rezultatul votului este urmarea faptului că parlamentarii coaliţiei de guvernare nu au fost lăsaţi să voteze.

Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmboviţa, manager public al judeţului, afirmă, pe aceeaşi temă: ”S-a dovedit încă o dată viabilitatea coaliţiei de guvernare, faptul că membrii ei îşi respectă angajamentele asumate. Cel puţin până în februarie-martie, anul viitor, guvernul va avea liniştea necesară pentru a-şi duce  programul la îndeplinire”.

Opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură în următoarea sesiune parlamentară, cu excepţia cazului în care Guvernul îşi angajează răspunderea.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.