//
REACŢIA MIŞCĂRII POPULARE LA MUTĂRILE DE PE SCENA POLITICĂ DÂMBOVIŢEANĂ. ADRIAN CHIŢESCU: „AM CREZUT CĂ ESTE O GLUMĂ…” Reviewed by Momizat on . Organizaţia Judeţeană a Mişcării Populare a reacţionat în urma schimbărilor produse pe scena politică dâmboviţeană, la sfârşitul săptămânii trecute. Într-un com Organizaţia Judeţeană a Mişcării Populare a reacţionat în urma schimbărilor produse pe scena politică dâmboviţeană, la sfârşitul săptămânii trecute. Într-un com Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » REACŢIA MIŞCĂRII POPULARE LA MUTĂRILE DE PE SCENA POLITICĂ DÂMBOVIŢEANĂ. ADRIAN CHIŢESCU: „AM CREZUT CĂ ESTE O GLUMĂ…”

REACŢIA MIŞCĂRII POPULARE LA MUTĂRILE DE PE SCENA POLITICĂ DÂMBOVIŢEANĂ. ADRIAN CHIŢESCU: „AM CREZUT CĂ ESTE O GLUMĂ…”

REACŢIA MIŞCĂRII POPULARE LA MUTĂRILE DE PE SCENA POLITICĂ DÂMBOVIŢEANĂ. ADRIAN CHIŢESCU: „AM CREZUT CĂ ESTE O GLUMĂ…”

Organizaţia Judeţeană a Mişcării Populare a reacţionat în urma schimbărilor produse pe scena politică dâmboviţeană, la sfârşitul săptămânii trecute.

Într-un comunicat de presă, preşedintele Adrian Chitescu a spus: „Am crezut ca este o gluma ca o grupare politica de centru-stanga sa isi asume peste noapte valorile si principiile unei formatiuni de centru-dreapta.
Mi se pare ca acum chiar s-a ajuns intr-adevar la, citez : spiritul politicianist provincial, interesele marunte, combinatiile de interese, compromisurile meschine, promisiunile bombastice si fara acoperire, inchei citatul .
E greu de inteles un mediu politic ce „racoleaza” adepti pe care sa ii invite sa demisioneze la scurt timp de la adeziune pentru a adera la o alta formatiune in „spirit de haita”.

Presupun ca o parte dintre membrii celor doua formatiuni sunt bulversati de recenta infuzie de membri, pozitiile lor fiind destabilizate.

Ma bucur ca in Miscarea Populara exista o coerenta, o continuitate a principiilor si implicit o stabilitate!”

PRESEDINTE MISCAREA POPULARA DAMBOVITA

AV. ADRIAN CHITESCU

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.