//
REPREZENTANŢI AI ORGANIZAŢIEI DE TINERET DÂMBOVIŢA ALDE AU DUS DARURI COPIILOR DIN NICULEŞTI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Membrii Organizaţiei de Tineret ALDE Dâmboviţa au adus atmosfera sărbătorilor de iarnă în comuna Niculeşti, unde s-au întâlnit cu cei mici, b COMUNICAT DE PRESĂ Membrii Organizaţiei de Tineret ALDE Dâmboviţa au adus atmosfera sărbătorilor de iarnă în comuna Niculeşti, unde s-au întâlnit cu cei mici, b Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » REPREZENTANŢI AI ORGANIZAŢIEI DE TINERET DÂMBOVIŢA ALDE AU DUS DARURI COPIILOR DIN NICULEŞTI

REPREZENTANŢI AI ORGANIZAŢIEI DE TINERET DÂMBOVIŢA ALDE AU DUS DARURI COPIILOR DIN NICULEŞTI

REPREZENTANŢI AI ORGANIZAŢIEI DE TINERET DÂMBOVIŢA ALDE AU DUS DARURI COPIILOR DIN NICULEŞTI

COMUNICAT DE PRESĂ

Membrii Organizaţiei de Tineret ALDE Dâmboviţa au adus atmosfera sărbătorilor de iarnă în comuna Niculeşti, unde s-au întâlnit cu cei mici, bucuroşi de oaspeţi, dar mai ales de darurile primite.

Copiii au primit cu încântare cărţi şi rechizite şi au promis că, în vacanţa de iarnă, pe lângă săniuş şi colindat, se vor preocupa şi de lectură.

Acţiunea iniţiată de tinerii din ALDE Dâmboviţa a avut drept scop încurajarea cititului în rândul copiilor, mai ales a celor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse, binecunoscut fiind beneficiul lecturii de la o vârstă fragedă ca suport al dezvoltării armonioase a personalităţii viitorului adult.

Organizaţia de Tineret ALDE Dâmboviţa va întreprinde, în scurt timp, alte acţiuni menite să promoveze comportamente sănătoase şi în rândul altor categorii de vârstă, a afirmat preşedintele OT ALDE Dâmboviţa, Adrian Moacă.

Departamentul de Comunicare al ALDE Dâmboviţa

ALDE 1

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.