//
REPREZENTANŢII PSD DÂMBOVIŢA ŞI-AU ALES LIDERII Reviewed by Momizat on . Miercuri, 23 septembrie, aproximativ 650 de delegaţi ai PSD Dâmboviţa au participat la Conferinţa Judeţeană, eveniment în cadrul căruia şi-au ales echipa de con Miercuri, 23 septembrie, aproximativ 650 de delegaţi ai PSD Dâmboviţa au participat la Conferinţa Judeţeană, eveniment în cadrul căruia şi-au ales echipa de con Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » REPREZENTANŢII PSD DÂMBOVIŢA ŞI-AU ALES LIDERII

REPREZENTANŢII PSD DÂMBOVIŢA ŞI-AU ALES LIDERII

REPREZENTANŢII PSD DÂMBOVIŢA ŞI-AU ALES LIDERII

Miercuri, 23 septembrie, aproximativ 650 de delegaţi ai PSD Dâmboviţa au participat la Conferinţa Judeţeană, eveniment în cadrul căruia şi-au ales echipa de conducere. Adrian Ţuţuianu, cel care a fost şi până la acest moment liderul organizaţiei, a câştigat, aşa cum era de aşteptat, un nou mandat de preşedinte al social democraţilor dâmboviţeni, fiind, de altfel, singurul candidat înscris pentru această funcţie.

Adrian Ţuţuianu a obţinut 605 voturi, din 627 exprimate.

Şi pentru funcţiile de preşedinte executiv şi de secretar executiv, obţinerea unui rezultat favorabil a fost previzibilă, pentru fotoliile respective aratându-şi interesul câte un singur candidat: Florin Grad, (586 de voturi pentru) respectiv Alexandru Oprea (care a obţinut 568 de voturi). Pentru funcţia de trezorier şi-a anunţat candidatura Oana Vlăducă, obţinând funcţia respectivă cu un rezultat de 582 voturi în favoarea sa.

Dacă pentru funcţiile din eşaloanele respective, candidaţii nu prea aveau motive să treacă prin mari emoţii, candidaţii la funcţiile de vicepredinte nu au avut de trecut un examen la fel de simplu. Şi asta pentru că, pe cele 17 locuri scoase la bătaie s-au înscris 21 de candidaţi. Iată care au fost aspiranţii la funcţia de vicepreşedinte şi rezultatul obţinut de fiecare în parte:

– Ana Constantin – 481 voturi

Costea Fănuţ – 489 voturi

– Dinu Constantin – 469 voturi

– Erich Agnes – 455 voturi

– Holban Carmen – 459 voturi

– Ioniţă Sorin -382 voturi

– Istrate Mihai – 375 voturi

– Manole Alin – 479 voturi

– Matei Marin – 289 voturi

– Miu Ion Constantin – 443 voturi 

Nicolae Ion – 433 voturi

– Olaru Marin – 454 voturi

– Olteanu Gabriel Bogdan – 434 voturi

– Puşcaşiu Mihai – 409 voturi

– Rădulescu Cătălin – 422 voturi

– Sandu Gabriel – 502 voturi

– Soare Dorinel – 497 voturi

– Stan Cristian – 504 voturi

– Stoica Liviu – 466 voturi

– Ştefan Corneliu – 496 voturi

– Ţachianu Marian – 409 voturi

Rezultatele au înregistrat o situaţie de egalitate între doi candidaţi. Este vorba despre Mihai Puşcaşiu şi Marian Ţachianu, fiecare cu câte 409 voturi. Dar cum ambii au obţinut rezultate care îi califică pentru un loc în rândul vicepreşedinţilor, trebuie luată decizia dacă numărul fotoliilor rezervate ecestei funcţii va creşte de la 17, la 18, urmând ca amândoi să fie desemnaţi câştigători.

Privită în ordinea descrescătoare a numărului de voturi, situaţia ne arată că au pierdut cursa pentru funcţia de vicepreşedinte Ioniţă Sorin, Istrate Mihai şi Matei Marin.

De semnalat este şi faptul că niciun parlamentar nu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei sau pentru vreo altă funcţie, motivul invocat fiind acela că deputaţii şi senatorii sunt membri de drept ai Biroului Permanent Judeţean, iar decizia lor nu ar face decât să le permită şi altor reprezentanţi ai organizaţiei să facă parte din respectiva structură de conducere.

Conducerea PSD a fost reprezentată la Conferinţa Judeţană de Liviu Dragnea – preşedinte interimar al partidului, Andrei Dolineaschi – secretar general, Rovana Plumb – preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, Ecaterina Andronescu – senator PSD, Viorica Dăncilă – europarlamentar. În sală au mai fost prezenţi parlamentari ai partidului, dar şi invitaţi din partea formaţiunilor politice care susţin guvernul PSD.

DSC03714 DSC03719

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.