//
RUPERE DE NORI LA TÂRGOVIȘTE Reviewed by Momizat on . O rupere de nori cu grindină s-a produs în această seară municipiului Târgoviște. Pe unele străzi, acolo unde sistemul de scurgere nu a mai făcut față, s-au for O rupere de nori cu grindină s-a produs în această seară municipiului Târgoviște. Pe unele străzi, acolo unde sistemul de scurgere nu a mai făcut față, s-au for Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » RUPERE DE NORI LA TÂRGOVIȘTE

RUPERE DE NORI LA TÂRGOVIȘTE

RUPERE DE NORI LA TÂRGOVIȘTE

O rupere de nori cu grindină s-a produs în această seară municipiului Târgoviște. Pe unele străzi, acolo unde sistemul de scurgere nu a mai făcut față, s-au format șuvoaie de apă. Pe anumite porțiuni, stratul de gheață avea câțiva centimetri. Au fost inundate o curte și o casă de pe strada Magrini, iar pompierii au intervenit cu o autospecială și o motopompă pentru evacuarea apei. De asemenea, echipajele acționează pe strada Diaconu Coresi unde apa a inundat o parcare auto.

Județul Dâmbovița se află până vineri, 2 iulie, ora 6.00, sub Cod Portocaliu, perioadă cu instabilitate atmosferică accentuată, vijelii, intensificări ale vântului, grindină și frecvente descărcări electrice.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.