//
SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST: PADINA FOLK, 2017 – MUZICĂ BUNĂ ÎNTR-UN DECOR NATURAL DE VIS Reviewed by Momizat on . Mai sunt câteva ore până când Platoul Padina din Munţii Bucegi va răsuna de muzică folk, acorduri pe care poate fi admirată frumuseţea naturii. Pentru a le face Mai sunt câteva ore până când Platoul Padina din Munţii Bucegi va răsuna de muzică folk, acorduri pe care poate fi admirată frumuseţea naturii. Pentru a le face Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST: PADINA FOLK, 2017 – MUZICĂ BUNĂ ÎNTR-UN DECOR NATURAL DE VIS

SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST: PADINA FOLK, 2017 – MUZICĂ BUNĂ ÎNTR-UN DECOR NATURAL DE VIS

SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST: PADINA FOLK, 2017 – MUZICĂ BUNĂ ÎNTR-UN DECOR NATURAL DE VIS

Mai sunt câteva ore până când Platoul Padina din Munţii Bucegi va răsuna de muzică folk, acorduri pe care poate fi admirată frumuseţea naturii. Pentru a le face sejurul mai fumos sutelor de turişti care iau cu asalt la fiecare sfârşit de săptămână zona montană dâmboviţeană, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza sâmbătă, 19 august, începând cu ora 14:00, concertul Padina Folk.

Potrivit programului, capul de afiş va fi ţinut de Mike Godoroja&Blue Spirit, care propun o experienţă folk-blues, plină de emoţie, într-o poveste despre muzica vieţii noastre. Vor mai urca pe scenă: trupa CALEnDAR, Ovidiu Mihăilescu şi neobositul trubadur cu chitara în spate, Vasile Mardare, cunoscut iubitorilor muzicii de gen încă de la începutul anilor 90, când evolua în cenaclul ”Totuşi iubirea”.

Reprezentanţii Centrului de Cultură Dâmboviţa lansează invitaţia la un concert de neuitat, într-un decor natural spectaculos: „În speranţa că iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate, cu mesaj, se vor bucura de reîntâlnirea cu un stil tot mai rar abordat de artiştii români, vă aşteptăm sâmbătă pe Platoul Padina, pentru un concert cu cântec”.

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.