//
SCHIMBARE ÎN COMPONENŢA LISTEI CONSILIERILOR JUDEŢENI DIN DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Componenţa listei de consilieri judeţeni a suferit o schimbare, survenită în urma demisiei lui Mihaiţă Moldoveanu, ales iniţial pe lista USL. În perioada în car Componenţa listei de consilieri judeţeni a suferit o schimbare, survenită în urma demisiei lui Mihaiţă Moldoveanu, ales iniţial pe lista USL. În perioada în car Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SCHIMBARE ÎN COMPONENŢA LISTEI CONSILIERILOR JUDEŢENI DIN DÂMBOVIŢA

SCHIMBARE ÎN COMPONENŢA LISTEI CONSILIERILOR JUDEŢENI DIN DÂMBOVIŢA

SCHIMBARE ÎN COMPONENŢA LISTEI CONSILIERILOR JUDEŢENI DIN DÂMBOVIŢA

Componenţa listei de consilieri judeţeni a suferit o schimbare, survenită în urma demisiei lui Mihaiţă Moldoveanu, ales iniţial pe lista USL. În perioada în care s-a aflat în vigoare celebra Ordonanţă 55, consilierul a optat pentru statutul de independent. Apoi, Mihaiţă Moldoveanu s-a înscris în UNPR.

Locul lăsat liber de acesta a fost ocupat de Claudia Gilia, preşedinte al OFSD Dâmboviţa, mandatul său fiind validat în şedinţa de azi a Consiliului Judeţean.

Acest punct al ordinii de zi a constituit şi un bun motiv pentru liberali pentru a trimite o săgeată în tabăra PSD, Gabriel Grozavu întrebând dacă nu trebuia cerută părerea partidelor din fosta USL pe tema respectivei înlocuiri. Secretarul judeţului Dâmboviţa a oferit o explicaţie ”tehnică”, invocând Legea din 20 mai 2015, preşedintele Adrian Ţuţuianu a răspuns în notă politică, amintindu-i consilierului PNL că nici liberalii nu i-au întrebat pe social democraţi atunci când au decis să plece din alianţa cu PSD.

Înlocuirea de astăzi oferă un avantaj categoric PSD, care se poate baza, cel puţin teoretic, pe 20 de voturi în forul administrativ. Matematic, însă, în componenţa Consiliului Judeţean intră 14 aleşi PSD (13 + preşedintele Ţuţuianu), 14 PNL şi 7 independenţi.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.